[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Sevgili arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var.
Galaxy W telefonumun romunu cm11 den orjinal romuna döndürmek istiyorum fakat telefonu download modunda pcye bağladığımda bu aygıt arızalıdır diye hata alıyorum. 3 farklı pcde denedim sonuç aynı. Telefonu normal açıkken bağladığımda herhangi bir sorun yok içeriğine erişebiliyorum.
Pclerde samsung driverlarıda yüklü.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Download modunda durum böyle:

Normal bağladığımda durum böyle:
aynı sorun bende de var sanırım sorun w8 ile alakalı w7 de böyle bi sorun yaşamamıştım

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Format attin mi romu tekrar kurman lazim
Wipe data
Wipe cache
Advanted/wipe dalvik cache
Mount strounge den
Format/ boot
Firmat/ data sistem cache ve sdcard0 a default format at yuklemwyi denwsin mi

skove22

Üye
Rica ederim olmassa baska bir data kablosuyla dene yibe olmassa baska pc ile dene
Birde hangi sürümü yüklemem gerektiğini sorabilir miyim? sayfada android 4.2 ve altı için farklı, üstü için farklı sürüm var. Cihazda 4.4.3 yüklü ama orjinalinde 2.3.6 olması gerekiyor. Telefonda şuan yüklü olan roma göre mi seçim yapmalıyım, olması gerekene göre mi?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kies 3

skove22

Üye
aynı sorun bende de var sanırım sorun w8 ile alakalı w7 de böyle bi sorun yaşamamıştım
Mesajından sonra fark ettim denediğim 3 pcde de win 8.1 yüklü. Kies sorunu çözmezse bunuda denerim. Ayrıca data kablosu da 2 tane var. Farklı kablolarda denedim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sorun driver ile alakali

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Sorun driver ile alakali
windows8-8.1 sürücüleri imlanmış istiyor asıl sorun şu ki sürücüler zaten imzalı.w8 boot ekranından imza zorlamayı devre dışı bırakabiliyoruz ancak sorun çözülmüyor malesef.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Win7 de denemek en mantiklisi

T.serdar

Üye
Arkadaşlar 15 gündür edirnedeydim internet yoktu malesef :( forumdan cok geri kaldim cok iyi romlar ve kerneller cikmis simdi gordum fakat konularda 30 sayfa fln eksigim var cok seyler konusulmus :) su an eve gidiyorum ve yeni romlari deniyecegim sizden istedigim ( bilgili kisiler olursa daha iyi olur) 4.4.2, 4.3,4.4.4 romlarindan hangileri daha iyi ? Hangi kerneller en son cikanlar ve sorunlari neler ? Hangi romu kurmaliyim ve ustune neler eklemeliyim bilmiyorum.performans ayarlarinin nasil olacagini bilmiyorum bir kac arkadas aciklayarak yazabilirse super olur cok sevinirim simdiden ellerinize saglik tesekkurler :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaşlar 15 gündür edirnedeydim internet yoktu malesef :( forumdan cok geri kaldim cok iyi romlar ve kerneller cikmis simdi gordum fakat konularda 30 sayfa fln eksigim var cok seyler konusulmus :) su an eve gidiyorum ve yeni romlari deniyecegim sizden istedigim ( bilgili kisiler olursa daha iyi olur) 4.4.2, 4.3,4.4.4 romlarindan hangileri daha iyi ? Hangi kerneller en son cikanlar ve sorunlari neler ? Hangi romu kurmaliyim ve ustune neler eklemeliyim bilmiyorum.performans ayarlarinin nasil olacagini bilmiyorum bir kac arkadas aciklayarak yazabilirse super olur cok sevinirim simdiden ellerinize saglik tesekkurler :)
DarkCm 11 21 Haziran tarihli ve

usteki kernellerden birini indir kur 416mg ram ama kırılan bişey yok

aJHier

aJHier

Üye
DarkCm 11 21 Haziran tarihli ve

usteki kernellerden birini indir kur 416mg ram ama kırılan bişey yok

Yada Arco'nun son sürüm cm11'i ve 416 kerneli.

yarenefe

Üye
Arkadaslar bu rom ile 416 mb lik kerneli kurdum fakat herhangi bir oyun veya uygulama kurdugumda telefon kitleniyor calismiyor kapatip acmak zorunda kaliyorum...ksm aktif degil sizce sorun ne...

T.serdar

Üye
Yada Arco'nun son sürüm cm11'i ve 416 kerneli.
Kardesim son cm11 derken hangisini kastettin link atabilirsen iyi olur ve 416 mb kerneli kurduktan sonra baska birsey kurmaya gerek varmi?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
önerebilen kernel önersin iyi bişey

aJHier

aJHier

Üye
Kardesim son cm11 derken hangisini kastettin link atabilirsen iyi olur ve 416 mb kerneli kurduktan sonra baska birsey kurmaya gerek varmi?

Arco'nun 0616 Sürümünü.
xda'da 416 mb kernel var suan kullanıyorum sorunsuz.
Herşey çalışıyor 720p video dahil

K'kernel adı v1.2
Arkadaslar bu rom ile 416 mb lik kerneli kurdum fakat herhangi bir oyun veya uygulama kurdugumda telefon kitleniyor calismiyor kapatip acmak zorunda kaliyorum...ksm aktif degil sizce sorun ne...

Bendede olmustu.
ExUv kurmuşssun sanırım
uv olanını kur.

ikinci sıradaki

• Beğen
Tepkiler: yarenefe
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Pa gappsi sorunsuz indirebilecegim bi mobil tarayici varmi normal tarayicidan indirince instal aborted hatasi aliyorum

T.serdar

Üye
Arco'nun 0616 Sürümünü.

K'kernel adı v1.2

Bendede olmustu.
ExUv kurmuşssun sanırım
uv olanını kur.

ikinci sıradaki
Eyv saol kardesim peki gapps olarak hangisini tavsiye ediyorsun? Link atabilirmisin 4.4.3 arco romunu indirdim brkliyorum gapssi

Son düzenleme:

yarenefe

Üye
Arco'nun 0616 Sürümünü.

K'kernel adı v1.2

Bendede olmustu.
ExUv kurmuşssun sanırım
uv olanını kur.

ikinci sıradaki

Cok saol kardesim exuv kurmustum digerini deneyim... Bilgi icin tesekkur ederim...

Üst Alt