hasaneness
Üye
ne kusuru onemli degil sorum gappstaymis @Ali Egemen ile bu sorunu cozdük saolasınBende bir sıkıntı yok tekrar dener misin. Biraz geç oldu cevap kusura bakma.
ne kusuru onemli degil sorum gappstaymis @Ali Egemen ile bu sorunu cozdük saolasınBende bir sıkıntı yok tekrar dener misin. Biraz geç oldu cevap kusura bakma.
Dostum çok teşekkürler tam böyle bir yoruma ihtiyacım vardı. Şu an cm9 kullanıyorum. Yakın bir zamanda geçeceğim tekrar cm11 e. Kullandığın kernelle ve ayarlarla deneyeceğim. Çok teşekkür ederim tekrar.
Arkadaşlar iyi akşamlar ben dün gece k kernelin son çıkan sürümünü yükledim ve ondan sonra yani bugün ki batarya ömründeki artışı gördüm bunu sizinle paylaşmak istedim umarım bi yararı dokunur
yaptığım ayarlamar is kkernelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i kurdum 370 mb ve exuv versiyonu
programlar ise batery doctor ve greenify vardı.
performans ayarları ondemand+sio
pek oyun oynayan biri değilim o yüzden performans olarak tam bişey söyleymeme size ama gün boyunca hiç takılma olmadı akıcıydı hep.daha çok arama mesajlaşma ve internette takılıyorum ki farkederseniz wifi bütün gün açık.sabah uyandığım zaman saatte %1 şarjım gitmişti.umarım size bi faydası dokunur
Arkadaşlar iyi akşamlar ben dün gece k kernelin son çıkan sürümünü yükledim ve ondan sonra yani bugün ki batarya ömründeki artışı gördüm bunu sizinle paylaşmak istedim umarım bi yararı dokunur
yaptığım ayarlamar is kkernelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i kurdum 370 mb ve exuv versiyonu
programlar ise batery doctor ve greenify vardı.
performans ayarları ondemand+sio
pek oyun oynayan biri değilim o yüzden performans olarak tam bişey söyleymeme size ama gün boyunca hiç takılma olmadı akıcıydı hep.daha çok arama mesajlaşma ve internette takılıyorum ki farkederseniz wifi bütün gün açık.sabah uyandığım zaman saatte %1 şarjım gitmişti.umarım size bi faydası dokunur
4.4.4 romda görsellik çok güzel diyorlar bir kaç görsel atarmisiniz arkadaşlar.

kardeşim sağol görüntü için tema içerisinde mi geldi yoksa sonradan sen kendin mi yükledin
Birkaç tane daha tema var istediğini uygula![]()
Temalar sonradan yükleme romda orjinal tema var sadecekardeşim sağol görüntü için tema içerisinde mi geldi yoksa sonradan sen kendin mi yükledin
ne demek kardeşim rica ederim :-)Dostum çok teşekkürler tam böyle bir yoruma ihtiyacım vardı. Şu an cm9 kullanıyorum. Yakın bir zamanda geçeceğim tekrar cm11 e. Kullandığın kernelle ve ayarlarla deneyeceğim. Çok teşekkür ederim tekrar.
Telefonda bende görselliği çok önemli veriyorum ve bu rom görsellik bakımından baya iyi hani kurcaladıkca yeni biseyler buluyorsun bildirim cekmecesine foto bile koyabiliyoraun öyle diyeyim sana animasyonlar bakımından da baya kisisellestirme varSanırım ekranın voltajı düşürülmüş yeni kernelle çünkü normalde telefonu kurcaladıgım zaman batarya düşüyordu hemen simdi ise baya bi kurcalamam rağmen baya iyi gidiyor batarya4.4.4 romda görsellik çok güzel diyorlar bir kaç görsel atarmisiniz arkadaşlar.
Eger tema arıyorsan blackmarket yukle oradaki arama kısmına cm11 yazınca baya tema geliyor google playdeki paralı olanlar biledostum rica etsem temayi bana upload edermisin
nede emek kardeşimeyvallah kardeşim sağol ;-)
burda en çok teşekkürü hak eden @lafactorial hocamız
kardeşim sağol görüntü için tema içerisinde mi geldi yoksa sonradan sen kendin mi yükledin
ne demek kardeşim rica ederim :-)
Telefonda bende görselliği çok önemli veriyorum ve bu rom görsellik bakımından baya iyi hani kurcaladıkca yeni biseyler buluyorsun bildirim cekmecesine foto bile koyabiliyoraun öyle diyeyim sana animasyonlar bakımından da baya kisisellestirme varSanırım ekranın voltajı düşürülmüş yeni kernelle çünkü normalde telefonu kurcaladıgım zaman batarya düşüyordu hemen simdi ise baya bi kurcalamam rağmen baya iyi gidiyor batarya
Eger tema arıyorsan blackmarket yukle oradaki arama kısmına cm11 yazınca baya tema geliyor google playdeki paralı olanlar bile

teşekkürler kardeşm yardımın için sağol çok makbule geçti ;-)Sonradan kendin ekliyorsun kardeşim. Ayarlar > Temalar > Tema Paketleri (sağ üst köşede "get more" yazar) > oradan google playe tıkla küçük boyutlu bi uygulama inecek sonradan seçersin freelerden.
Benim kullandığım GREAT FREEDOM paketi. uygulamadan önce paketin sadece ikonlarını alabilirsin veya sadece yazı stili kafana ne eserse onu işaretleyip uygula dersin
Kardeşim bildirim çekmecesine foto derken nasıl birşey oluyor acaba o ?