[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
Arkadaşlar bir ricam var herkes okursa sevinirim. Birbirimizi tabiri caizse piyon gibi kullanmak yerine backup(yedek) alıp problem oluştuğunda geri dönersek hem konu temiz kalır hem sir mordred lafactorial gibi arkadaşların telefona odaklanmaları ( bizim kişisel sorunlarımız yerine ) daha kolay olur. Teşekkürler şimdiden herkese iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: linkinparkmm, bayfeat, lafactorial ve 2 diğerleri

met2534

Üye
Yeni sürüm hazır arkadaşlar.

• Android 4.4.4
  • Hover ayarları eklendi
  • CM ve DCM ile senkronize edildi

Sayın arkadaşlar pa gaps bölümünden hangisini seçmeliyim , yardımcı olurmusunuz.

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
-Oruc

-Oruc

Üye
herseyiyle muhtesem iyi bir is cikarilmis 406mb sirmodred ustamin kerneliyle ayrica bir muhtesem oldu emegi gecen herkeze tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
murattopdagi

murattopdagi

Üye
Pil ömrü nasıl kullanan arkadaşların?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Arkadaşlar bir ricam var herkes okursa sevinirim. Birbirimizi tabiri caizse piyon gibi kullanmak yerine backup(yedek) alıp problem oluştuğunda geri dönersek hem konu temiz kalır hem sir mordred lafactorial gibi arkadaşların telefona odaklanmaları ( bizim kişisel sorunlarımız yerine ) daha kolay olur. Teşekkürler şimdiden herkese iyi akşamlar.
çok iyi bi noktaya değindin..sorular basit ama, hep ayni sorular. birilerinin bi seyler, ustunde kafa yormasi lazim. En azindan yorumlari okumasi lazim yannişmiyim beyler

• Beğen
Tepkiler: -Oruc, lavasoft95 ve murattopdagi
-Oruc

-Oruc

Üye

dediginde haklisin kardesim ama soyle birsey var bagzi arkadaslarmiz romlara yabanci nasil desem soyle ki bazi sorunlarin nereden olustugunu bilmiorlar ne yapsak bos elimizden geldigi kadar yardim etmeliyiz neden acilmis bu forum yararlanilsin die kimse kimseye emir verme hitabinda cumleler kurulmadi diye biliorum herkes yardim isteyecek sonucta ... tabikide herkez backup alip eski sorunsuz hallerine donsunler... ama basta dedigim gibi yabanci olanlar var konuya o yuzden bilgilendirip yonlendirmemiz lazim ha yanlis anlama seni kotu cikarmak deil amacim estağfurullah ama buda benim bakis acim Tesekkurler ...

hasaneness

hasaneness

Üye
@lafactorial ellerine saglik gorsellik vs. 10 numara olmus gercekten Tesekkurler ki bi sikinti var google hesabimla rehberimi senk. Etmiyor var mi bi cozumu?

murattopdagi

murattopdagi

Üye
@lafactorial ellerine saglik gorsellik vs. 10 numara olmus gercekten Tesekkurler ki bi sikinti var google hesabimla rehberimi senk. Etmiyor var mi bi cozumu?
Hangi kerneli kullanıyorsun dostum ve pil ömrü nasıl?

hasaneness

hasaneness

Üye
Hangi kerneli kullanıyorsun dostum ve pil ömrü nasıl?
darkcm 21.06 + mordredhugemem(406) kullaniyorum daha 15 dk once kurdum harika gozukuyor akicilik zaten almis basini gitmis sadece telefon biraz isinmis gibi
pil omrune bisey diyemem yeni yukledim

murattopdagi

murattopdagi

Üye
darkcm 21.06 + mordredhugemem(406) kullaniyorum daha 15 dk once kurdum harika gozukuyor akicilik zaten almis basini gitmis sadece telefon biraz isinmis gibi
pil omrune bisey diyemem yeni yukledim
Sağ ol dostumHangi launcherı kullanıyorsunuz arkadaşlar.Google mı Trebuchet mı? Ya da başka bir launcher mu kullanıyorsunuz?

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
@lafactorial hocam elinize sağlık ROM'u yükledim gayet başarılı ama youtube uygulamasında video yüklenirken cihaz donuyor sebebi nedir acaba? Kernel : Sir Mordred'in 395 MB Kerneli

• Beğen
Tepkiler: stackbyte
stackbyte

stackbyte

Üye
@lafactorial hocam elinize sağlık ROM'u yükledim gayet başarılı ama youtube uygulamasında video yüklenirken cihaz donuyor sebebi nedir acaba? Kernel : Sir Mordred'in 395 MB Kerneli

bende de vardı o sorun 406 mb kerneli yükledim düzeldi sorun

lavasoft95

Üye
dediginde haklisin kardesim ama soyle birsey var bagzi arkadaslarmiz romlara yabanci nasil desem soyle ki bazi sorunlarin nereden olustugunu bilmiorlar ne yapsak bos elimizden geldigi kadar yardim etmeliyiz neden acilmis bu forum yararlanilsin die kimse kimseye emir verme hitabinda cumleler kurulmadi diye biliorum herkes yardim isteyecek sonucta ... tabikide herkez backup alip eski sorunsuz hallerine donsunler... ama basta dedigim gibi yabanci olanlar var konuya o yuzden bilgilendirip yonlendirmemiz lazim ha yanlis anlama seni kotu cikarmak deil amacim estağfurullah ama buda benim bakis acim Tesekkurler ...
Kardeşim bizde anadan doğma bunları bilerek gelmedik buraya fakat adresinden sürekli bişeyler öğrendik yetmediği yerde ustalarımıza sorduk basit basit sorularla cevabı verilmiş sorularla onları sıkmadık şuan inan bana görünce ben neden böyle bişey yazmışım acemilik işte dediğim mesajlarım var ama sonunda bilinçlendik benim tek amacım herkesin bilinçlenmesi kimse soru sormasında demedim sorun ama önce daha önce cevaplanmış mı bu soru diye bakın istiyorum. Çok şey istiyorsam kusura bakmayın. İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: -Oruc, Bysalih41 ve bayfeat
burak_102

burak_102

Üye
Beyler aranızdan malesef ayrılıyorum iki gün önce z1 aldım Wonder ı anneme verdim romlu biçimde kullanıyor :) yine buralarda olmaya çalışacağım ama. Bakalım inşallah yine karşılaşırız. Bu arada z1 alacak varsa kesinlikle öneririm fiyatlar ucuzlamış z2 çıkınca :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, hasaneness ve lavasoft95
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir sıkıntı yok tekrar dener misin. Biraz geç oldu cevap kusura bakma.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
spazmol

spazmol

Üye
Senkronizasyon sorunu bende de olmuştu kendiliğinden geçiyor

Üst Alt