[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ali Egemen ve lafactorial

alattinctn

alattinctn

Üye

Arkadaşlar iyi akşamlar ben dün gece k kernelin son çıkan sürümünü yükledim ve ondan sonra yani bugün ki batarya ömründeki artışı gördüm bunu sizinle paylaşmak istedim umarım bi yararı dokunur
yaptığım ayarlamar is kkernel
i kurdum 370 mb ve exuv versiyonu
programlar ise batery doctor ve greenify vardı.
performans ayarları ondemand+sio
pek oyun oynayan biri değilim o yüzden performans olarak tam bişey söyleymeme size ama gün boyunca hiç takılma olmadı akıcıydı hep.daha çok arama mesajlaşma ve internette takılıyorum ki farkederseniz wifi bütün gün açık.sabah uyandığım zaman saatte %1 şarjım gitmişti.umarım size bi faydası dokunur

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: linkinparkmm
murattopdagi

murattopdagi

Üye

Arkadaşlar iyi akşamlar ben dün gece k kernelin son çıkan sürümünü yükledim ve ondan sonra yani bugün ki batarya ömründeki artışı gördüm bunu sizinle paylaşmak istedim umarım bi yararı dokunur
pek oyun oynayan biri değilim o yüzden performans olarak tam bişey söyleymeme size ama gün boyunca hiç takılma olmadı akıcıydı hep.daha çok arama mesajlaşma ve internette takılıyorum ki farkederseniz wifi bütün gün açık.sabah uyandığım zaman saatte %1 şarjım gitmişti.umarım size bi faydası dokunur
Dostum çok teşekkürler tam böyle bir yoruma ihtiyacım vardı. Şu an cm9 kullanıyorum. Yakın bir zamanda geçeceğim tekrar cm11 e. Kullandığın kernelle ve ayarlarla deneyeceğim. Çok teşekkür ederim tekrar.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
4.4.4 romda görsellik çok güzel diyorlar bir kaç görsel atarmisiniz arkadaşlar.

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaşlar saat 02:00 civarı 4.4.4 rom kuran oldu mu ? CM 11, DarkCm11 farketmez Google play resimler gzoukmuyor bende Cm 10 ve cm 9 kurunca gozukuyor ama cm 11 kurunca gozukmuyor ilginç ama sorun nedir acaba ? Hesaptan çıktım vs ama olmadı..Google play 4.8.20 sürümünde resim problemi var acaba ?

• Beğen
Tepkiler: aJHier
-Oruc

-Oruc

Üye

dostum rica etsem temayi bana upload edermisin

mert07980

Üye
Arkadaşlar K^Kernel kurduğumda açılışta cyanogenmod logosu gelince donuyor kalıyor acaba nerede yanlış yapıyorum ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kurmadan wipeleri yap kurduktan sonra wipeleri yap

mert07980

Üye
370 exuv de gene açılmadı kerneli 406 uv olarak degiştirip dediginizi yaptım açıldı teşekkürler :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Rica ederim

alattinctn

alattinctn

Üye
Dostum çok teşekkürler tam böyle bir yoruma ihtiyacım vardı. Şu an cm9 kullanıyorum. Yakın bir zamanda geçeceğim tekrar cm11 e. Kullandığın kernelle ve ayarlarla deneyeceğim. Çok teşekkür ederim tekrar.
ne demek kardeşim rica ederim :-)
4.4.4 romda görsellik çok güzel diyorlar bir kaç görsel atarmisiniz arkadaşlar.
Telefonda bende görselliği çok önemli veriyorum ve bu rom görsellik bakımından baya iyi hani kurcaladıkca yeni biseyler buluyorsun bildirim cekmecesine foto bile koyabiliyoraun öyle diyeyim sana animasyonlar bakımından da baya kisisellestirme varSanırım ekranın voltajı düşürülmüş yeni kernelle çünkü normalde telefonu kurcaladıgım zaman batarya düşüyordu hemen simdi ise baya bi kurcalamam rağmen baya iyi gidiyor batarya
dostum rica etsem temayi bana upload edermisin
Eger tema arıyorsan blackmarket yukle oradaki arama kısmına cm11 yazınca baya tema geliyor google playdeki paralı olanlar bile

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
eyvallah kardeşim sağol ;-)

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Arkadaşlar 4.4.4 romda farklı bir kernel yükleyince wifi açılmıyor. Bu sorunu yaşayanlar oldumu? Ben
K^Kernel_GT-I8150_KK-4.4_3.4_v1.1_Linaro-4.9.1_OC_EXUV_406MB_Ion_Pmem_Adsp_Signed
K^Kernel_GT-I8150_KK-4.4_3.4_v1.1_Linaro-4.9.1_OC_UV_406MB_Ion_Pmem_Adsp_Signed
K^Kernel_GT-I8150_KK-4.4_3.4_v1.0_Linaro-4.9.1_OC_UV_406MB_Ion_Pmem_Adsp_Signed
kernellerini romu tekrar tekrar kurup dededim sonuç aynı. @sir mordred kardeşimin vermiş olduğu fix paketi de fayde etmedi. Ne yapmalıyım?

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
kardeşim sağol görüntü için tema içerisinde mi geldi yoksa sonradan sen kendin mi yükledin

Sonradan kendin ekliyorsun kardeşim. Ayarlar > Temalar > Tema Paketleri (sağ üst köşede "get more" yazar) > oradan google playe tıkla küçük boyutlu bi uygulama inecek sonradan seçersin freelerden.

Benim kullandığım GREAT FREEDOM paketi. uygulamadan önce paketin sadece ikonlarını alabilirsin veya sadece yazı stili kafana ne eserse onu işaretleyip uygula dersin :)
ne demek kardeşim rica ederim :-)
Telefonda bende görselliği çok önemli veriyorum ve bu rom görsellik bakımından baya iyi hani kurcaladıkca yeni biseyler buluyorsun bildirim cekmecesine foto bile koyabiliyoraun öyle diyeyim sana animasyonlar bakımından da baya kisisellestirme varSanırım ekranın voltajı düşürülmüş yeni kernelle çünkü normalde telefonu kurcaladıgım zaman batarya düşüyordu hemen simdi ise baya bi kurcalamam rağmen baya iyi gidiyor batarya
Eger tema arıyorsan blackmarket yukle oradaki arama kısmına cm11 yazınca baya tema geliyor google playdeki paralı olanlar bile

Kardeşim bildirim çekmecesine foto derken nasıl birşey oluyor acaba o ?

Edit : Öğrendim kardeşim :)

Son düzenleme:
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Sonradan kendin ekliyorsun kardeşim. Ayarlar > Temalar > Tema Paketleri (sağ üst köşede "get more" yazar) > oradan google playe tıkla küçük boyutlu bi uygulama inecek sonradan seçersin freelerden.

Benim kullandığım GREAT FREEDOM paketi. uygulamadan önce paketin sadece ikonlarını alabilirsin veya sadece yazı stili kafana ne eserse onu işaretleyip uygula dersin :)

Kardeşim bildirim çekmecesine foto derken nasıl birşey oluyor acaba o ?
teşekkürler kardeşm yardımın için sağol çok makbule geçti ;-)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
neden dosya 2 gb ?

Üst Alt