s plus dan 4.7.11 i nexus s den 4.7.18. i s2 den 4.7.18 i bir kaç farklı yöntemlerle denedim honuç aynı herşey fc veriyor.sanırım kaynaktan inşa etmek lazım
Miui romun programları gerçekten çok kullanışlı o yüzden çok hoşuma gidiyor ancak biraz yavaş Bu arada ben de portlamaya çalıştım ama
Boot animasyon ekranını geçemedim
instagramda video paylaşabilen var mı ? yükleme başarısız diye hata veriyor. whatsapp , facebook, email paylaşımlarında sorun çıkmadı. instagramı sildim baştan yükledim, verileri ön belleği sildim, wipe işlemleri yaptım yine de olmadı. fotoğraf paylaşılıyor ama video paylaşamadı.
@lafactorial Beanstalk romundaki son uygulama menüsünde uygulamayı sola kaydırınca floating window olarak açılma özelliği yada buna benzer bir özelliği bu roma entegre etmen mümkün mü ?
hocam o ram olayı oyun ve uygulamalara göre değişir ha 390 ha 370 fark etmez belli bir zaman sonra 400 ün üstüne de çıkıyor bunlar ufak şeyler sorun yok
Merhabalar. ben şuan Touchwi3 romunu kullanıyorum. Fakat artık yeni bir rom arıyorum. Forumda daha çok yorumlar cm11 in güzelliğinden bahsediyor. Cm11 tabanlı bu rom final değil belki ama stabilmidir. Oyun kullanıcısı değil telefonda internet progrmaları kullanıcısıyım. Tabi birde aşırı şarz yemezse harika olur. Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar..
Merhabalar. ben şuan Touchwi3 romunu kullanıyorum. Fakat artık yeni bir rom arıyorum. Forumda daha çok yorumlar cm11 in güzelliğinden bahsediyor. Cm11 tabanlı bu rom final değil belki ama stabilmidir. Oyun kullanıcısı değil telefonda internet progrmaları kullanıcısıyım. Tabi birde aşırı şarz yemezse harika olur. Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar..
Darkcm kullanıyorum bende 416mb kkernel ile gayet memnunum kullanabilirsin sende memnun kalmazsan basit zaten rom yükleme işlemi başka bi romada geçebilirsin.