Arkadaşlar romu denedim oyun olarak iyi, stabil, şarz konusunda bildiğiniz cm11 işte romu paylaşan arkadaşa yardım etmek amacıyla birkaç resim paylaşıyorum
Resimer böyle arkadaşlar rom Tr olsaydı [Paylaşan ustaya duyurulur)] tadından yenmezdi..
Tam olarak ne iş yapıyor bende bilmiyorum ama data cache filan klasörlerinde swap dosyaları ( takas dosyaları ) oluşturuyor. Ram'ı sık boğaz olmaktan kurtarıyor diye biliyorum.
Arkadaşlar turboost kurulumunu anlatıyorum:
Cwm'yi açın wipe cache / wipe dalvik cache yapın dosyayı flashlayın aroma installer açılacaktır orda next next filan diyin bi ekran gelicek ordan triple swap diyin degerleride 50-120-150 olarak ayarlayın en son yeniden başlatılsınmıya HAYIR diyip tekrar wipe cache / wipe dalvik cache yapın şimdi yeniden başlatabilirsiniz.
Arkadaşlar turboost kurulumunu anlatıyorum:
Cwm'yi açın wipe cache / wipe dalvik cache yapın dosyayı flashlayın aroma installer açılacaktır orda next next filan diyin bi ekran gelicek ordan triple swap diyin degerleride 50-120-150 olarak ayarlayın en son yeniden başlatılsınmıya HAYIR diyip tekrar wipe cache / wipe dalvik cache yapın şimdi yeniden başlatabilirsiniz.