lavasoft95 Üye alpayoktay' Alıntı: Arkadaşlar AnTuTu dan kaç puan alıyor sizde bu rom? 5400 ü geçemedim daha Genişletmek için tıkla ... 7750 gibi bi değer aldım oğuzhanın 395mb kerneli turboost vb yardımıyla.
alpayoktay' Alıntı: Arkadaşlar AnTuTu dan kaç puan alıyor sizde bu rom? 5400 ü geçemedim daha Genişletmek için tıkla ... 7750 gibi bi değer aldım oğuzhanın 395mb kerneli turboost vb yardımıyla.
sendemi68 Üye lavasoft95' Alıntı: 7750 gibi bi değer aldım oğuzhanın 395mb kerneli turboost vb yardımıyla. Genişletmek için tıkla ... kardeşim zahmet olmazsa 395mb kernelin linkini atabilir misin? bide kernelde bi hata varmı ? şimdiden sağol
lavasoft95' Alıntı: 7750 gibi bi değer aldım oğuzhanın 395mb kerneli turboost vb yardımıyla. Genişletmek için tıkla ... kardeşim zahmet olmazsa 395mb kernelin linkini atabilir misin? bide kernelde bi hata varmı ? şimdiden sağol
Samsungw_53 Üye Arkadaslar ben 8370 aldim ama 16.06 saf cm 11 kurulu ayarkarda noop+smartvd olan ismi tam hatirlayamadim simdi
Arkadaslar ben 8370 aldim ama 16.06 saf cm 11 kurulu ayarkarda noop+smartvd olan ismi tam hatirlayamadim simdi
lavasoft95 Üye sendemi68' Alıntı: kardeşim zahmet olmazsa 395mb kernelin linkini atabilir misin? bide kernelde bi hata varmı ? şimdiden sağol Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ksm açarsan 720p video oynatma/kaydetme çalışmıyor geri kalanlar stabil
sendemi68' Alıntı: kardeşim zahmet olmazsa 395mb kernelin linkini atabilir misin? bide kernelde bi hata varmı ? şimdiden sağol Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ksm açarsan 720p video oynatma/kaydetme çalışmıyor geri kalanlar stabil
Otroligt Üye Samsungw_53' Alıntı: 8389 almisim aksam ayarlari ve resimleri atarim Genişletmek için tıkla ... Güzel olur.
Samsungw_53' Alıntı: 8389 almisim aksam ayarlari ve resimleri atarim Genişletmek için tıkla ... Güzel olur.
-Oruc Üye darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen sir mordred' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam
darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen sir mordred' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam
linkinparkmm Üye MrOruc32' Alıntı: darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam Genişletmek için tıkla ... yeniden başlatma sorunu android 4.4.3 ün problemi @lafactorial yada @sir mordred ustanın yapabilceklrri bi şey yok . android 4.4.4 çıktı zaten fixler ile birlikte rom yakında 4.4.4 e güncellenir sorunlar ortadan kalkar
MrOruc32' Alıntı: darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam Genişletmek için tıkla ... yeniden başlatma sorunu android 4.4.3 ün problemi @lafactorial yada @sir mordred ustanın yapabilceklrri bi şey yok . android 4.4.4 çıktı zaten fixler ile birlikte rom yakında 4.4.4 e güncellenir sorunlar ortadan kalkar
murat_3230 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burda 4.4.4 var indirip deneyen oldumu hiç..... sirmodred Son düzenleme: 21 Haz 2014
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burda 4.4.4 var indirip deneyen oldumu hiç..... sirmodred
burak_102 Üye MrOruc32' Alıntı: darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam Genişletmek için tıkla ... bende hiçbir sorun yok
MrOruc32' Alıntı: darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam Genişletmek için tıkla ... bende hiçbir sorun yok
lafactorial Üye Konu Sahibi Yeni sürüm hazır arkadaşlar. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android 4.4.4 Hover ayarları eklendi CM ve DCM ile senkronize edildi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni sürüm hazır arkadaşlar. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android 4.4.4 Hover ayarları eklendi CM ve DCM ile senkronize edildi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mem034 Üye Hocam kernel falan ekli dimi bu 4.4.4' e extra flashlamamıza gerek yok dimi ? Birde hangi gaps'ı indiricez hocam bir sürü var da burda ?
Hocam kernel falan ekli dimi bu 4.4.4' e extra flashlamamıza gerek yok dimi ? Birde hangi gaps'ı indiricez hocam bir sürü var da burda ?
Samsungw_53 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Antutu Puanım ve Ayarlar Smarttassv2+noop Bellek yönetimi seçili değil Geliştiricideki ayarları biliyorsunuz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Antutu Puanım ve Ayarlar Smarttassv2+noop Bellek yönetimi seçili değil Geliştiricideki ayarları biliyorsunuz...
lavasoft95 Üye burak_102' Alıntı: bende hiçbir sorun yok Genişletmek için tıkla ... Bendede öyle reset atma filan problemi yok.
burak_102' Alıntı: bende hiçbir sorun yok Genişletmek için tıkla ... Bendede öyle reset atma filan problemi yok.
sir mordred Üye murat_3230' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burda 4.4.4 var indirip deneyen oldumu hiç..... sirmodred Genişletmek için tıkla ... murat_3230' Alıntı: sir mordred kardeşim müsaitmisin... Genişletmek için tıkla ... bahsettiğin romu daha deneyemedim maalesef ama deneyen arkadaşlar olmuştur
murat_3230' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burda 4.4.4 var indirip deneyen oldumu hiç..... sirmodred Genişletmek için tıkla ... murat_3230' Alıntı: sir mordred kardeşim müsaitmisin... Genişletmek için tıkla ... bahsettiğin romu daha deneyemedim maalesef ama deneyen arkadaşlar olmuştur
rea_kod Üye sir mordred' Alıntı: bahsettiğin romu daha deneyemedim maalesef ama deneyen arkadaşlar olmuştur Genişletmek için tıkla ... ben aokp 4.4.4 denedim kasma 0 oyun performansına bakmadım. 1.4ghz de smartssv2+sio da 7900 civarı aldı
sir mordred' Alıntı: bahsettiğin romu daha deneyemedim maalesef ama deneyen arkadaşlar olmuştur Genişletmek için tıkla ... ben aokp 4.4.4 denedim kasma 0 oyun performansına bakmadım. 1.4ghz de smartssv2+sio da 7900 civarı aldı