[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

hocam paranaoıd dekı hoverı ekleme sansınız var mı ve yenı surum ne zaman cıkacak ona gore kurayım romu
şu belki işini görür
Merhaba öncelikle performans ayarları permance+noop dayada smartv2+noop da olur daha sonra @MeskTR adlı arkadasımın performans ayarları var resimleri onları yap bide temiz kur bende 0 kasma
performans ayarlarını nasıl bulucam varsa bi link atabilir misiin

Konu Sahibi
hocam paranaoıd dekı hoverı ekleme sansınız var mı ve yenı surum ne zaman cıkacak ona gore kurayım romu
Elimde bir adet hover eklenmiş olan test versiyonu var deneme aşamasında şu anda

Tepkiler: fecral

aJHier

Üye
Elimde bir adet hover eklenmiş olan test versiyonu var deneme aşamasında şu anda

Usta Xda daki SOn versiyonda Bildirim çekmecesini aşagı kaydırınca , Simgelerden Wifiyi falan kapayıp açtıgımız yere geçince Simgeler saga Kayıyor.
Bu sadece bende olan bir sorun mu yoksa romda mı var.

Tepkiler: lafactorial
Usta Xda daki SOn versiyonda Bildirim çekmecesini aşagı kaydırınca , Simgelerden Wifiyi falan kapayıp açtıgımız yere geçince Simgeler saga Kayıyor.

aynı sorun bende de var s5 teması yükledim gözükmüyor artık

Konu Sahibi
Evet bende farkettim var öyle bir sorun.

fecral

Üye
lcd density'i 220 yapinca o sorun ortadan kalkiyor arkadaslar. bende duzeldi en azindan.

Tepkiler: lafactorial

fecral

Üye
@lafactorial son xda surumune onceki 360mblık 3.4.92 kerneli yüklesem sıkıntı çıkar mı hocam?

@lafactorial son xda surumune onceki 360mblık 3.4.92 kerneli yüklesem sıkıntı çıkar mı hocam?

sorun çıkmaz kardeşim ben kullanıyorum bu arada xda sürümü ile buradaki sürümü aynı sadece hakan kardeşim önce maxicepte sonra xda da paylaştığı için farklı sürüm gibi algılanmış.

bu arada herkese hayırlı kandiller.
bu romun son versiyonu çıktıysa link atarmısın
ilk sayfada zaten var kardeşim romun yapımcısı Hakan olduğu için öncelikle burada paylaşır siz merak etmeyin

Tepkiler: fecral

fecral

Üye
biraz farklılıklar var sanırım build.prop mods ve kernel gibi @lafactorial hocam belirtmişti.
bu romun son versiyonu çıktıysa link atarmısın

buyur.