[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23
Ne zaman çıkacağı belli değil

ozaman versiyon 1.0.0 yükleyeyimmi ?

10.1 tabanli rom istiyorsan yukleyebilirsin ama cm10 tabanli rom cikacak yakin sure zarfinda.

Son düzenleme:
Hadi hayirlisi bekliyoruz bakalim.

merica06

Üye
S.a Arkadaslar ben hiç backup lı romlar ve cm 11 romlarını yukleyemiom cwm de ya aborted yada md5 mistach gibi hataları alıyorum sizce ne yapam gerek bilgisayar dowland modda telefonuda görmüyor usb driverlerini sildim yukledım hala sorun olustu bozuk hatası veriyor simdiden tesekkrler

Cwm 6.0.4.5 surumunu bul indir sorun halledilmis olacaktir.Haydi yeni konuyu bekliyoruz

Konu Sahibi
Cwm 6.0.4.5 surumunu bul indir sorun halledilmis olacaktir.Haydi yeni konuyu bekliyoruz
upload ediliyor...konuyu açtım onaylanmasını dosyanın upload edilmesini bekliyorum cwm sürümünü güncelle backup dosyası bozuk olabilir kontrol et

Hadi bakalim hayirli olsun herkese.

Evet denedim. Yüzde yüz şarjdayken açtım full wifi açık facebook ve o sırada google playdan uygulama indirme ve 7 dk candy crush oynadım (wifi ile candy crush 7 dk da yüzde 5 şarj yedi). Performans iyi. Yalnız durum çubuğunu indirirken bir takılma oluyor ve google playdan uygulama indiremiyorum yeniden başlatmak gerekiyor bu hatayı alınca (sunucudan bilgi alınamadı hatası) izlenimlerim bu yönde.

Aynı hatayı bende aldım

Konu Sahibi
Gapps yeniden flasla istersen birde o sekilde dene perf ayarlarinida kendi istrginize gore duzenleyin bence yorumlariniz icin tsklr
Aynı hatayı bende aldım
Ayrica cm11 icin fikir verirmisiniz editlemeyi planliyorum neler olmali. Cm11 de ozen gostericem biraz daha s4 luncher kesinlikle olmali diye dusunuyorum

Tepkiler: hasaneness
S4 olursa harika olur sen zaten saydam çubuk falan ayarlarsin aklıma geldikçe söylerim de bence sürüm bekle arco bu rapor dahilinde hareket edecektir ve daha stabil olur yinede senin kararin

Cm11 de art sistemi kesinlikle sorunsuz calismali yoksa cm11 in benim icin bir anlami kalmaz. S4 adina hersey olmali. Statu bar launcher theme vs. Yani konudaki gibi hersey olucak sadece surum articak cm11 olucak. Bence super olur ama yeni surumu beklesek mi ?

Tepkiler: hasaneness