Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Emin ol vakit bulamiyirum tlfdan yaziyorum hep bilgsayara oturmaya vaktin yokDedigim gibi cm10 final editliyim birtaneİyi olur hocam dediğim gibi touchwiz olursa bana göre hoş olur launcher olmasada statusbar s3/s4 tarzı olursa harika olur mesela hocam az çok anlasam bu işlerden gece gündüz uğraşırım :-D
Harika olur hocam cm10 da kullandım gayet iyiydi birkaç düzenlemeyle daha stabil olur sanırım tabi dediğiniz gibi herşey vakit ben bile hafta içi forumu arastırıp romlara bakıyorum ancak hafta sonu deneyebiliyorum :-)Emin ol vakit bulamiyirum tlfdan yaziyorum hep bilgsayara oturmaya vaktin yokDedigim gibi cm10 final editliyim birtane
Tmm kardesim kisa surede cm10 final editlerimHarika olur hocam cm10 da kullandım gayet iyiydi birkaç düzenlemeyle daha stabil olur sanırım tabi dediğiniz gibi herşey vakit ben bile hafta içi forumu arastırıp romlara bakıyorum ancak hafta sonu deneyebiliyorum :-)
Allah yardımcınız olsun hocam şimdiden. Birde cm11 kurdum suan [Kernel][ION+PMEM][CM11] HurtSky's Kernel RebornV3 + BFS 15/2/2014 şu kerneli gördüm ama yüklemelimiyim sizceTmm kardesim kisa surede cm10 final editlerim
Yukle kardesimAllah yardımcınız olsun hocam şimdiden. Birde cm11 kurdum suan [Kernel][ION+PMEM][CM11] HurtSky's Kernel RebornV3 + BFS 15/2/2014 şu kerneli gördüm ama yüklemelimiyim sizce
cm11 işi olrmu sizce hocam cm11 final meselesiYukle kardesim
Kesinlikle olurcm11 işi olrmu sizce hocam cm11 final meselesi
İnşaallah hocam bende o yönde düşünüyorum Allahrazı olsun emeğiniz için hocamKesinlikle olur
Rica edrm kardesimİnşaallah hocam bende o yönde düşünüyorum Allahrazı olsun emeğiniz için hocam
Tamamdir cm 10 editliyorumZaten telefonumuz samsung olduğu için touchwiz olmalı. Ezelden cm stilinden nefret ederim. Görsellik sıfır. Bilfirim gelince uygulamanın üstünde 1 yazmaz vs vs. Her zaman touchwiz rom kullanmaya çalışırım. Cm11 de art sistemiyle birlikte tam anlamıyla touchwiz düşünemiyorumo da bir gün olur. cm10.1 ion var ama cm10 a göre arada bir fark göremedim ion olmamasına rağmen hem şarj olarak cm10 daha iyi. çünkü final sürüm. Bencede cm10 romunu editle s4 theme launcher ve status bar tamamdır bu iş. Ha birde s3-4 zil seslerini de ayarlarsan harika olur.
Listeleme yapayım.
- CM10 final + hurtsky rev10 kernel
1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
4-s4 baloncuk stilli bildirim
5-s4 tarzı mesajlaşma
Zaten bunları yaparsın ama yinede diğer kişiler görsün diye yazayım dedim.
Bugün kavuşsak beTamamdir cm 10 editliyorum
Elimden geleni yaparimBugün kavuşsak be
Kesinlikle bunlar wonder a çok yakişacakZaten telefonumuz samsung olduğu için touchwiz olmalı. Ezelden cm stilinden nefret ederim. Görsellik sıfır. Bilfirim gelince uygulamanın üstünde 1 yazmaz vs vs. Her zaman touchwiz rom kullanmaya çalışırım. Cm11 de art sistemiyle birlikte tam anlamıyla touchwiz düşünemiyorumo da bir gün olur. cm10.1 ion var ama cm10 a göre arada bir fark göremedim ion olmamasına rağmen hem şarj olarak cm10 daha iyi. çünkü final sürüm. Bencede cm10 romunu editle s4 theme launcher ve status bar tamamdır bu iş. Ha birde s3-4 zil seslerini de ayarlarsan harika olur.
Listeleme yapayım.
1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
5-s4 tarzı mesajlaşma
Zaten telefonumuz samsung olduğu için touchwiz olmalı. Ezelden cm stilinden nefret ederim. Görsellik sıfır. Bilfirim gelince uygulamanın üstünde 1 yazmaz vs vs. Her zaman touchwiz rom kullanmaya çalışırım. Cm11 de art sistemiyle birlikte tam anlamıyla touchwiz düşünemiyorumo da bir gün olur. cm10.1 ion var ama cm10 a göre arada bir fark göremedim ion olmamasına rağmen hem şarj olarak cm10 daha iyi. çünkü final sürüm. Bencede cm10 romunu editle s4 theme launcher ve status bar tamamdır bu iş. Ha birde s3-4 zil seslerini de ayarlarsan harika olur.
Listeleme yapayım.
1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
5-s4 tarzı mesajlaşma
Bir sonraki alacağın telefonun s4 olduğunu daha şimdiden görebiliyorum tolga (s4 launcher theme,s4 status bar,s4 bildirim sesi vb.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?