ayvalıkonur
Üye
teşekkürler cevap için deniyorumTeldfonu rootladiktan ve cwm kurduktan sonra ilk sayfada v4 yazar ibdirmelerde ordan [1] yazana tiklayip indireceksin. Daha sonra kurulum adimlarina uyarak kuracaksin cok da zor degil ama youtubeye aratirsan video bulursun herhalde. Bu rom icin olmasa da mantigini anladiktan sonra burdaki adimlsra uyarak kurarsin.
Dunden beri kullanıyorum gayet süper touchwiz teması attım gereksiz programları kaldırdım şu anda süper şarj konusuna gelirsek sabah saat 7 de çıkardım saat 4 e kadar dersanede faceye girerek kullandım %60 tı ondan sonra 1.5 saat lik bi indirme yaptım saat suan 21.10 ve %5
hangi programları kaldırıyoruz hocam.RAM 260 lardan 290 ı buluyor.Titanium back up la sildim ram 200 220 arasında değişiyor
Evet her sey calisiyor.romun mobil verisi çalışıyormu arkadaşlar
romu indiremyiorum hep hata veriyorEvet her sey calisiyor.
romu indiremyiorum hep hata veriyorneyse saol one of kind icin. oda güzelmş
hocam merhaba bende su anda v4 yuklu ama bi sıkıntı var ben muzik dinlerkn tusları kilitledigim zaman muzik bozuk calmaya baslıyor sanorım telefon kendini deep sleep moda almaya calısyor bu sprunu nasıl halledebilirim tesekkurler
hocam merhaba bende su anda v4 yuklu ama bi sıkıntı var ben muzik dinlerkn tusları kilitledigim zaman muzik bozuk calmaya baslıyor sanorım telefon kendini deep sleep moda almaya calısyor bu sprunu nasıl halledebilirim tesekkurler
arama yaparken rehbere baktıgım da karşı taraf tan ses geliyor ama ses gitmiyor. sizde de böyle bir sorun varmı beyler. veya çözümü varmı.
bende acilmiyor nedeni ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?