[rom][3 Eyl][v19]trad Note 2 By Barikatdiss | Fast And Powerful 240 Dpi

Sponsorlu Bağlantılar

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
v18 240 dpı seçeneği ile ilk mesaja eklenmiştir

luklukc

Üye
android.process.acore işlemi durduruldu hatası alıyorum..romu tekrar yükledim ve uygulamalar yüklendikten sonra tekrar bu hatayı aldım..bilginize..

Sürüm v18..

Facebook kaldırılınca sorun düzeldi..bu sürüm pek stabil değil gibi..takılmalar oluyor ve transparanlık ayarları gene bozulmuş..v17 en iyi romdu şimdiye kadar..Genede elinize sağlık..

luklukc

Üye
Teşekkürler Barikatdiss

- - - Eklendi - - -

benmi hata yapıyorum Kadir bey bilmiyorum..Hata Yapmam olanaksız ,onlarca rom yükledim ve sizin seri dahil..kurulum İnstalling ekraınında %0.00 da kaldı 15 dakika oldu hala duruyor..belki karta atarken sorun olmuştur dedim tekrar silip karta yükledim ama gene aynısı devam ediyor..Hata nerede olabilir ?

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
V19 yayınladım birazdan eklerim

- - - Eklendi - - -

v19 indirebilirsiniz arkadaşlar v18 de bazı sıkıntılar vardı şu anda bu sürümde tespit edilen 2 adet sorun var başka bir hata yok .
1-hoparlörü açınca arama esnasında ses gitmiyor hoparlörü kapatınca düzeliyor (sadece sesi dışarı verdiğinizde ses gitmiyor )
2-orjinal samsung müzik playerda bir hata var

bunlar için çok ufak bir dosya hazırlıcam recoveryden kuracaksınız tahmini boyutu 2-3mb olacak.flashladığınız zaman bu ikisindede sorun olmayacak

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Barikatdiss

- - - Eklendi - - -

benmi hata yapıyorum Kadir bey bilmiyorum..Hata Yapmam olanaksız ,onlarca rom yükledim ve sizin seri dahil..kurulum İnstalling ekraınında %0.00 da kaldı 15 dakika oldu hala duruyor..belki karta atarken sorun olmuştur dedim tekrar silip karta yükledim ama gene aynısı devam ediyor..Hata nerede olabilir ?
çözümlediğin için cevap yazma gereği duymadım :)

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu fix dosyasınıda recovery üzerinden kurun bir iki düzeltme uyguladım

v20 ilk mesaja eklenmiştir.

bu arada forumun yeni hali çok hoş olmuş güzel çok beğendim ..
benim bu forumun yeni hali ile anlaşamadığım tek sorun var :D başlığı düzenleyemiyorum.yetkili biri başlıktaki tarihi 27 yapıp sürümüde 20 yapabilirmi acaba :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Dostum bu romun s3 e uyarlanmis versiyonu var mi ?

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
s3 içinde rom çalışmam bailamıştı ama malesef v3 te bıraktım . sadece note 2 ve yakındada note 3 için olacak.birde htc butterfly için romlarım mevcut .

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
s3 içinde rom çalışmam bailamıştı ama malesef v3 te bıraktım . sadece note 2 ve yakındada note 3 için olacak.birde htc butterfly için romlarım mevcut .

Tesekkur ederim dostum bakacam roma bir ara netim yok suan :-)

• Beğen
Tepkiler: barikatdiss

Üst Alt