Risale-i Nur Okuma 2.8 Temmuz 2011 Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

destroy116

destroy116

Üye
Eline sağlık

Mehmet DURMUŞ

Üye
S.a osmanlıca ve arapça kitaplar açılmıyor.nokia x6 kullanıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Osmanlıca dosyalarını yüklediğim halde telefonda kitapları okumuyor.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
S.a osmanlıca ve arapça kitaplar açılmıyor.nokia x6 kullanıyorum.

Osmanlıca dosyalarını yüklediğim halde telefonda kitapları okumuyor.

ilk defa duydum...telefonunuzun yazılımını güncelleyin..

sinan82

Üye
allah senden daim razı olsun

fakir13

Üye
kardeş Allah razı olsun fakat 5800 da yarım ekran vede otomotik ekran kaydırma devre dışı neden acaba?

mertderin

Üye
Subhanallah!
Çalışırsa harika olacak.

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Risale-i Nur'un şimdi her dilde çıkmış ve diğer ülkelerde de okunan bir kitap:hmmm

forumhaken

Üye
teşekkür ederim

tokhan

Üye
ALLAH razı olsun..

rainlyx

rainlyx

Üye
var zaten,,,uygulama yöneticisi>uygulamalarda> ilgili programın üstüne gelip seçeneklerden >suit ayarlarına girip, klavye ayarını> kapalı tutacaksınız...

ben de zaten program içinde çıkan klavyeden bahsediyorum. hani SAĞ - SOL - YUKARI-AŞAĞI , altında da A B C D tuşları çıkan klavye. onu kapatmanın bir yolu olsa çok iyi olurdu.

var zaten,,,uygulama yöneticisi>uygulamalarda> ilgili programın üstüne gelip seçeneklerden >suit ayarlarına girip, klavye ayarını> kapalı tutacaksınız...

ali.44

ali.44

Üye
Emeğine sağlık

Captain

Üye
teşekkürler çoook güzel bir paylaşım Allah Razı olsun :)

norhanbaba

norhanbaba

Üye
allah razi olsun sizden üstad ne demiş kimin himmeti milleti ise o tek başina bir milletdir derkese selmlar

aoavci

Üye
Samsung S5550 ve 8500 Wave'de de program kuruluyor, açılış sayfası da çıkıyor, ancak daha sonrası (kitaplar vs...) hiçbir şey açılmıyor... Çözümünü bilen var mı?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5550 ve 8500 Wave'de de program kuruluyor, açılış sayfası da çıkıyor, ancak daha sonrası (kitaplar vs...) hiçbir şey açılmıyor... Çözümünü bilen var mı?

lemaat.com dan kitaplar dahil versiyonu indirin.

allah razi olsun sizden üstad ne demiş kimin himmeti milleti ise o tek başina bir milletdir derkese selmlar

evet inşaallah...

Üst Alt