Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Risale-i Nur Okuma 2.8 Temmuz 2011 Çıktı
Sponsorlu Bağlantılar
BiZKoPaT
Üye
Allah razı olsun ama 5800 atınca zorunlu öznitelikler yok diyor bir yardım ederseniz sevinirim x) şimdiden teşekkürler
5800 da problem cıkarmaz ama telefonu kapatıp acın ve tekrar yükleyin yinede olmazsa telefondaki bilgilerinizi yedekleyin format atın veya versiyonunuzu güncelleyin yine format atın derim...
"5800 ve N97'de çıkan ekran klavyesi kapatıldı." denmiş. ama benim n97 de hala ekran klavyesi çıkıyor . ayarlarına falan baktım. kapatmanın bir yolunu göremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
"5800 ve N97'de çıkan ekran klavyesi kapatıldı." denmiş. ama benim n97 de hala ekran klavyesi çıkıyor . ayarlarına falan baktım. kapatmanın bir yolunu göremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben de zaten program içinde çıkan klavyeden bahsediyorum. hani SAĞ - SOL - YUKARI-AŞAĞI , altında da A B C D tuşları çıkan klavye. onu kapatmanın bir yolu olsa çok iyi olurdu.
ben de zaten program içinde çıkan klavyeden bahsediyorum. hani SAĞ - SOL - YUKARI-AŞAĞI , altında da A B C D tuşları çıkan klavye. onu kapatmanın bir yolu olsa çok iyi olurdu.