Risale-i Nur Okuma 2.8 Temmuz 2011 Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

BiZKoPaT

Üye
Allah razı olsun ama 5800 atınca zorunlu öznitelikler yok diyor bir yardım ederseniz sevinirim x) şimdiden teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun ama 5800 atınca zorunlu öznitelikler yok diyor bir yardım ederseniz sevinirim x) şimdiden teşekkürler

5800 da problem cıkarmaz ama telefonu kapatıp acın ve tekrar yükleyin yinede olmazsa telefondaki bilgilerinizi yedekleyin format atın veya versiyonunuzu güncelleyin yine format atın derim...

djadem23

Üye
saolkardeşimö emegine saglık

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeşim paylaşımın için

nusena

Üye
Nasıl indiriliyor bu 2.7.5 sürümü ??????

antalyayavu

antalyayavu

Üye
2.7.4 yazıyo upload dosydaa

savli32

Üye
saol kardeş

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
Allah razı olsun elinize emeğinize sağlık.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ஐ๑göкнαη๑ஐ;2529540' Alıntı:
Allah razı olsun elinize emeğinize sağlık.

sağolun..

Hakan BABACAN

Üye
DNS ayarları nereden değiştiriliyor

vahset44

Üye
"5800 ve N97'de çıkan ekran klavyesi kapatıldı." denmiş. ama benim n97 de hala ekran klavyesi çıkıyor . ayarlarına falan baktım. kapatmanın bir yolunu göremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
"5800 ve N97'de çıkan ekran klavyesi kapatıldı." denmiş. ama benim n97 de hala ekran klavyesi çıkıyor . ayarlarına falan baktım. kapatmanın bir yolunu göremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

hayır program içinde iken cıkan klavyeden bahsediliyor...

vahset44

Üye
hayır program içinde iken cıkan klavyeden bahsediliyor...

ben de zaten program içinde çıkan klavyeden bahsediyorum. hani SAĞ - SOL - YUKARI-AŞAĞI , altında da A B C D tuşları çıkan klavye. onu kapatmanın bir yolu olsa çok iyi olurdu.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben de zaten program içinde çıkan klavyeden bahsediyorum. hani SAĞ - SOL - YUKARI-AŞAĞI , altında da A B C D tuşları çıkan klavye. onu kapatmanın bir yolu olsa çok iyi olurdu.

yenisinde ekran köşesine tıklayınca yeni menu cıkyor

eemre1313

Üye
Allah ebeden razı olsun

Üst Alt