RNurOkuma 2.76 Kuran-ı Kerim Cevşen Büyük İslam İlmihali R.Nur Külliyatı.tek programda

Sponsorlu Bağlantılar

smtllh

smtllh

Üye
    Konu Sahibi
RNurOkuma 2.76 Kuran-ı Kerim Cevşen Büyük İslam İlmihali R.Nur Külliyatı.tek programda
Risale-i Nur okuma 2.7.6 ile
Kur’an, Cevşen, Büyük İslam İlmihali, namaz tesbihatı, nimet-i İslam, hizb-ülhakaik, lügat, risalelerin tamamına( büyük kitapların yanı sıra gençlik rehberi, hutbe-i şamiye, münazarat, nurun ilk kapısı, muhakemat, sunuhat gibi küçük kitaplara) ulaşabilirsiniz.
Risale okumanın bu versiyonunda kitapları ayrı bir klasörde hafıza kartına yüklemek zorunda değilsiniz. Tek yükleme ile bütün kitaplara ulaşma imkanı sağlamakla birlikte isteyen programı ayrı yükleyip kitapları hafıza kartına atabilmekte.
Klasörün içine ayrıca CepVakit2011’ü attım isteyen onu da yükleyebilir.
program uzantısı jar
Duanızı eksik etmeyin

--------------- Ekleme ---------------

yazmayı unuttum program jar ve jad uzantılıdır. ayrıca kitapları ayrı ayrı hafıza kartınada atabilirsiniz. isteğinize kalmış bişey

• Beğen
Tepkiler: phasan, Silinen Üye 166392, necmin ve 2 diğerleri

buyukyanık

buyukyanık

Üye
paylaşaımın dan dolayı tskkr

cemal444

Üye
Allah razı olsun

genc_azad

genc_azad

Üye
ALLAH razı olsun kardeşim emeğine sağlık..

reaurora

reaurora

Üye
Allah razı olsun hemşehrim

sahabeayta

sahabeayta

Üye
ALLAH razı olsun kardeşim bende n8 var programı attığım zaman şöle bi yazı çıkıyor
''uygulama kullanıcı verilerini yönetmesine izin verilsin mi ''
10 defa sildim tekarra yükledim aynı şey beni aydınlatırmısın

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
teşekkürler

smtllh

smtllh

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yükleme esnasında bazı uygulamalarda böyle yazılar çıkıyor. buda gayet normal bir şey yüklemeye devam edersin biter. eğer programı açarken bu yazı çıkıyorsa telefonun programı yabancı olarak görüyaor demektir bunun için destek konularına bakabilirsin daha ayrıntılı bilgi verirsen daha fazla yardımcı olabilirim