Risale-i Nur Okuma 2.8 Temmuz 2011 Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

masterandorama

Üye
allah ebeden razı olsun

mht236

Üye
ALLAH razı olsun kardeş mekanını cennet olsun

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
saol tşk

mamifan

Üye
Allah razı olsun.

ilkgul

ilkgul

Üye
güzel eline koluna sağlık

lokman6154

Üye
allah razı olsun

b.feci

b.feci

Üye
Yapanlardan Allah razı olsun!.. yalnız benim i900 omniam var ve bir haftadır uğraşıyorum. bir türlü çalıştıramadım. rgo ları yükledim. ama onlar biraz eski sürüm galiba. kitaplar dahil olanı da tam ekram olmuyor. 2.7.5 de kuruluyor ama açılırken kapanıyor. neden olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. ARO.

mahmut_hoca

Üye
Uzun zamandır kullanıyorum ve gayet güzel hazırlanmış bir program. Allah bu programı yapanlardan razı olsun...

Bilen arkadaşlara soruyorum...
Bu programa başka kitaplarımızı da tanıtamıyor muyuz? Yani elimizdeki herhangi bir e-kitabı .txd formatına çevirip, bu progaramla okumanın bir yolu yok mu? Bilen kardeşlerin cevaplarını bekliyorum..
Allah razı olsun...

WitchKing

Üye
Allah Razıolsun böyle bişeyden haberim yoktu.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Uzun zamandır kullanıyorum ve gayet güzel hazırlanmış bir program. Allah bu programı yapanlardan razı olsun...

Bu programa başka kitaplarımızı da tanıtamıyor muyuz? Yani elimizdeki herhangi bir e-kitabı .txd formatına çevirip, bu progaramla okumanın bir yolu yok mu? Bilen kardeşlerin cevaplarını bekliyorum..
Allah razı olsun...

hayır yok.

acati

acati

Üye

Allah razı olsun...

Bu sadece Risale-i Nur okumak için yapılmış bir programdır. Başka kitap derken zaten içinde Kuran, Cevşen, Nimet-i İslam[İlmihal] ve Büyük İslam İlmihali bulunmaktadır.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
serkan kardes converter programı yaparsa olur...

sukrumax

Üye
allah razı olsun

Üst Alt