berfo98
Üye
-
Konu Sahibi
-
katılıyorum Bootloader kilidini kırdıktan sonra tekrar normale alabiliyorsundailerde root/rom işine gireceksen = en kolay atılan cihaz = nexus
aynen nexus root toolkit ile bootloader kilidi açma/kapama root atma/unroot atma custom recovery ile daha kolay rom yüklersin , kısaca nexus 4 en iyi tercihkatılıyorum Bootloader kilidini kırdıktan sonra tekrar normale alabiliyorsunda
stabilite= nexus
hız= nexus
güncelleme desteği =nexus
daha sağlam ekran = nexus
o fiyata kaliteli kamera= nexus
uygulama/oyun yükledikçe kasmayan cihaz=nexus
o fiyata güzel batarya=nexus
800 tl civarıu cihaz alcaksan 100 lira ekleyip nexus 4 almanı tavsiye ederimtabi 600 tl eklersen en iyisi nexus 5
ne dedim 100 lira eklersen nexus 4 600 lira eklersen nexus 5 dedim dinlemeyi öğren ve senin hakkında son yazışım ve artık seni engelliyorum engellemem hatabatarya konusunda note 2'yi görmemiştim ancak nexus'ların ekranı çok daha sağlam sen gülünç bişey görmek istiyorsan aynaya bakabilirsinHangi cihazla kıyasladın şimdi Nexus'u? Eğer yukarıdakilerle kıyaslıyorsan Note 2'nin bataryası daha iyi. Kamerası da daha iyi. Ayrıca "daha sağlam ekran" demen çok gülünç olmuş. Son olarak adama bütçesine 600 lira daha katmasını söyleyerek bombayı patlatmışsın. Zaten bütçesi 800 lira.
ne dedim 100 lira eklersen nexus 4 600 lira eklersen nexus 5 dedim dinlemeyi öğren ve senin hakkında son yazışım ve artık seni engelliyorum engellemem hata
batarya konusunda note 2'yi görmemiştim ancak nexus'ların ekranı çok daha sağlam sen gülünç bişey görmek istiyorsan aynaya bakabilirsin
iPhone'ların en büyük sıkıntısı zaten batarya oluyor , note 2 seçimini görmemiştim şimdi farkettim maz 800 tl diyince. htc one almanı tavsiye etmem yeni htc çıktı şimdi büyük ihtimalle htc one başka güncelleme almazArkadaşlar Kavgaya Strese Gerek yok Burda tartısıyoruz dusuncelerinizi uygun dille getirelimlütfen Benım yorumum Hakkındaki Dusunceleriniz ney @.NeXuS.
kasa konusunda htc one öndeFakat HTC Halen Amiral Gemisi Gibi bisey Ve Cok kalite kokuyor. Halen güncelleme alabilir almassa bile custom romlar sıkıntı cıkarmaz diye dusunuyorum aynı sekil note 2 icinde gecerli 2 gb ram ve 5,5 inc ekranla yapamayacaım bisey yok. ?
seçimin evet nexus ve htc arasında olsun.Yani Htc Veya Nexus DiyorsunNexus Hic kullanmadım Sanki Kırılcak gibi duruyor eline aldıgında Hosuma gitmiyorum Ve cok müzik dinliyorum htc onedada beats audio vs.vs Müziği kaliteli yapan uygulamalr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?