Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
arkadaşlar fikirleriniz için sağolun. Hepinizi de çok iyi anlıyorum; ama görüyorum ki konu hep başka yere çekilmiş. Daha doğrusu doğal olarak farklı bakışları kendini belli etmiş. Gönüllülüğe bile giren olmuş. Doğrusu birbrimizi tanımadığımız için, gönüllük nedir, bu konuda kim neler yqpmıştır bilinmemesi normal; ama zaten gönüllülük, yaptığınız şeyi insanların gözüne gözüne sokarak işte bakın ben bunu yaptım hetkes beğeniyor, sizin de görmeniz için konuyu her fırsatta üste taşıyorum demek de değildir. Çünkü bu bir şeyi karşılık bekleyerek yapmaya giriyor ki menfaat başka, gönüllü olmak başka. Ha dersiniz ki sen açtığın konuya teşekkür edilse bile gereksiz mesajlarla şişmesin diye rica etmezsin; ama biz ederiz diyorsanız da elbette bana söz düşmez. Yoksa biz de konu açtık, biz de insanlata farklı alanlarda gönüllü olarak yardım ettik. Daha fazla cevap vermeme gerek yok sanırım. Siz yold size selam verene cevap vermekle bu konudaki gereksizliği bir saymaya devam edin. Sonuçta sizin için mecburiyet (amaçlarınız için) ; benim için ise gereksizliktir. Sırf yaptığım rica edişlerle konuma geliyorsa biri, istemez kalsın. Beyni tembel olanın varsın teşekkürü de eksik kalsın, beğenisi de.