Rf 13'te Yapılabilecek Değişiklikler

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
O halde real football 2012'ye devam.

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Rf 12 de sıktı ama..

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Sana hak veriyorum.Kadrolardaki değişiklikler,oyuncu özelliklerinin normalinden düşük olması Rf 12'nin biraz sıkıcı olmasına neden oluyor.Örneğin Falcao,Sow gibi oyuncuların özellikleri normalden daha düşük verilmiş.Bir de Portekiz,Arjantin ve Brezilya liglerinin takımlarındaki oyuncular çok zayıf gösterildiğinden bu takımlarla maç yapmak zevksiz oluyor.

burakilk

burakilk

Üye
Real Football 2013 Ekim ayında çıkacak büyük ihtimalle

hamza cesc

hamza cesc

Üye
evet.

aLp!!

aLp!!

Üye
Daha Eylül ayına gireli 6 gün oluyor.. Yapmayın arkadaşlar.. Biraz sabır.. Oyunun bu ay içinde çıkması bekleniyor..

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Alp kardeşim ben ekim ayında android ve iphone ile çıkacağını düşünüyorum çünkü oyuna dair hiçbir haber yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar google'ye real football 2013 yazın android versiyonuna resimler gelmiş fakat java versiyonundan haber yok ben real football serisinin java için bittiğini düşünüyorum.

yakup_281

yakup_281

Üye
Alp kardeşim ben ekim ayında android ve iphone ile çıkacağını düşünüyorum çünkü oyuna dair hiçbir haber yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar google'ye real football 2013 yazın android versiyonuna resimler gelmiş fakat java versiyonundan haber yok ben real football serisinin java için bittiğini düşünüyorum.
emege saygımiz var ama java oyunu yapmak için de bir yıl gerekmez herhalde sonuçta en fazla 1mblik oyun android değil li 1 gb olsun

harviy_48

harviy_48

Üye
tarih 07.09.2012 ama real football 2013'den haber yok :(

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Nihayetinde bu bir oyun arkadaşlar.Siz oyun gelince oynarsınız ama oyun sizinle oynamasın.Sabırlı olun.

drasielll

Üye
Oyundaki kamera açısı değişsin bide her kupaya göre farklı kısa görüntüler ekleseler güzel olurdu şampiyolar ligi ve eufa europa ligi 2014te real soccer alır çünkü pesin 5 yıllık uefa kontratı vardı bildiğim kadarıyla 2009da başladı 2013te sona eriyor , o yüzden 2013değilde 2014te alırsa uefafadan yetkisini real football çok güzel olucak , 2013te tek istediğim kamera ve bilindik takımların lisansı alınsa güzel olurdu göreceğiz :)

kale çizgisininin hemen önünde bomboş ama dışarı atıyor arada rakip o banada saçma geldi baya bi saçma onu düzeltseler keşke , şuan pesteki 360 derece özelliğini ekleseler çok güzel olurdu

bide 2.ligler ispanya-italya-fransa-ingiltere (bide hollanda ligi yok oda) eklense güzel olurdu
lisans sorunu düzelsin bşka bir şey istemem :)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
2.lig takımları fifa oyunlarında mevcut fakat bana gereksiz geliyor.Real football 2012'de üç yeni lig ekleyerek güzel iş yaptı.2013'te bu liglerdeki takımların güçlerini arttırırlarsa zevkli bir oyun ortaya çıkar.

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Bence zaten hazard,falcao gibi oyuncular arttırılır.Ve iki üç tane özellik eklerler olur biter.

drasielll

Üye
arkadaşlar RF 2013le ilgili yeni resimler gördüm 2012 gibi ama farklı real football 2013 olabilir mi ?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Farklı görünüyor.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Resimlerin olduğu site hangisi?

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
gameloft.com olarak gözüküyor :) resim de bu :)

aLp!!

aLp!!

Üye
Olma ihtimali yüksek..

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Oyuncu adlarının büyük harflerle yazılmış olması oyunun yeni olduğunu gösteriyor.Önceki Real football oyunlarında oyuncu adları küçük harflerle yazılmış.

Üst Alt