Rf 13'te Yapılabilecek Değişiklikler

Sponsorlu Bağlantılar

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Evet bencede kalecinin kolay topları tutamaması anlamsız, club masterda bizde oyuncu satabilsek ve diğer takımlarda transfer yapabilse bu özellik enter the legend modundada olsa iyi olur..Birde şu transfleri tam yapsalarr off..

xmadix

Üye
hollanda ligi yerine türkiye ligi olsa daha iyi olmaz mı?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Hollanda,Rusya ve Türkiye'den belli başlı birkaç takım olsa daha iyi olur belki.Zenit,Rubin Kazan,Beşiktaş, Trabzonspor, Feyenoord,Olimpiakos gibi.

drasielll

Üye
Hollanda Ligi mi ben göremedim ama yoktu oyunda zaten :D

batuhanakcay

Üye
ne zaman çıkacağıyla ilgili bi bilgi yok hala de mi??

adler03

Üye
    Konu Sahibi
kupa modu için ön eleme özelliği konulabilir.

aLp!!

aLp!!

Üye
Dediginiz yeniliklerin en fazlasi 2-3 tane gelir.. Oyunun cikis tarihi belli degil..

danqerpeach

danqerpeach

Üye
bence oyuna enter the legend modunda olusturdugumuz oyuncu dahil edilmeli böyle daha güzel olur bence düşünsenize oyuncuyu oluşturdunuz hile ile tüm güçleri 99 yaptınız ve o oyuncu takıma dahil oldu böyle daha güzel olmaz mı ?

- - - Eklendi - - -

bence falcao nani ve ganso , pjanic , kjær gibi oyuncuların güçleri artırılmalı falcao en az 93 olmalı (attack)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Falcao zaten Rf 13 elçisi.Özelllikleri üst düzeyde olacaktır tabiiki.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
bence oyuna enter the legend modunda olusturdugumuz oyuncu dahil edilmeli böyle daha güzel olur bence düşünsenize oyuncuyu oluşturdunuz hile ile tüm güçleri 99 yaptınız ve o oyuncu takıma dahil oldu böyle daha güzel olmaz mı ?
Güzel bir fikir :d:

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Ya da içi boş özel bir takım olur.Biz de bu takımın içini istediğimiz oyuncularla doldurur ve ona maç yaptırabiliriz.

- - - Eklendi - - -

Ya da içi boş özel bir takım olur.Biz de bu takımın içini istediğimiz oyuncularla doldurur ve ona maç yaptırabiliriz.

hamza cesc

hamza cesc

Üye
​Bence oyuna beşiktaş ve trabzonspor koyulmuştur.

- - - Eklendi - - -

Oyun sizce bu hafta içerisinde çıkar mı?

drasielll

Üye
oyun tarzı hep aynı real football 2009dan sonra hep aynı gibi grafikler geliştirilmiş oyunlarda sadece pes 2013 gibi yapsalar oyunda hızlı paslaşılmıyor paslaşılıyor ama barcelona tarzında pas yapmayı isterimde real footballda o zor gibi oyunun tarzı değişsin bence :)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
hamza cesc 21:42:55 12.09.2012
Bence oyuna beşiktaş ve
trabzonspor koyulmuştur.
- - - Eklendi - - -
Oyun sizce bu hafta
içerisinde çıkar mı?

Ben bu hafta sonuna kadar çıkar diyorum.Belki yarına bile oyun çıkabilir.

danqerpeach

danqerpeach

Üye

zaten 201o dan beri istegm tek şey o .d

- - - Eklendi - - -

oyun tarzı hep aynı real football 2009dan sonra hep aynı gibi grafikler geliştirilmiş oyunlarda sadece pes 2013 gibi yapsalar oyunda hızlı paslaşılmıyor paslaşılıyor ama barcelona tarzında pas yapmayı isterimde real footballda o zor gibi oyunun tarzı değişsin bence :)

bi de pes te orta açıp gol atmak ck kolay ama rf de çok zor oluyo ortalar geliştirlse çok güzel olcak .d ben şahsen rf12 yi begenmedm bana göre 2010 daha güzel

• Beğen
Tepkiler: drasielll
hamza cesc

hamza cesc

Üye
Kısacası real football 2013de yapay zeka olmalı mesela pesin telefon versiyonu öyle dimi arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: drasielll
burakilk

burakilk

Üye
Real football 2013 de tezahürat olsa 2008 de ki gibi ne güzel olurdu.

aLp!!

aLp!!

Üye
Real Football 2013'ün İphone modundan bir kare Real Football Manager'i andırıyor.. Bu tarz bir mod javada olsa ne güzel olur di mi ? Benim için gerçi sorun yok.. İphone olduğu için :)

• Beğen
Tepkiler: sharke2010 ve drasielll

drasielll

Üye
real football 2013 iphone da oynayan var mı arkadaşlar iphonela java benziyor genelde grafik olarak değil sadece menü,kupalar,skorbord gibi şeyler ?

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Arkadaşlar sizce bu ay veya bu hafta mı çıkar oyun yoksa ekim ayında iphone ile mi çıkar?

Üst Alt