Revolve's 115 Mb C Hafıza, Türkçe Navibar Ve Sade.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
anna belle cfw ne zaman çıkıyor :P:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
tahmini zaman ocağın sonu şubatın başı

- - - Eklendi - - -

Bunun birde navibarsız yapabilirmisin.Normal.Birde Fontunu SonTuğra Yazı Tipi kullanıyorya ondan yapabilirmisin.

Birde hiç bir program yüklü olmasa olmazmı office sohbet memcheck filan yani hiç birşey sıfır olsa.Sohbet filan kullanmıyorum da.

Malesef güzel kardeşim

Joker.

Joker.

Üye
anna belle cfw derken c6 portmu edildi

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Valla diğerinden memnunsan yüklemene gerek. Çoğu şeyi ayni biraz hatalı navibarı ve qwertysi var. C hafızası fazla. Ama kullandığın kusursuz.

• Beğen
Tepkiler: neşter1461
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
engin rofs2 de neden yer yok ?

- - - Eklendi - - -

bir de profil ayarlarını ben nasıl düzenleyebilirim ? Mesela zil sesi,alarm sesi , sms sesi ...

kahamil48

Üye
asfkhjaspv

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ayriyetten qwerty klavyeyi düzeltmek isteyenler bu linkdeki dosyayı rofs2 ye sallasın. 3x sorunsuz kullanılıyor :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Ayriyetten qwerty klavyeyi düzeltmek isteyenler bu linkdeki dosyayı rofs2 ye sallasın. 3x sorunsuz kullanılıyor :)

Nokia cooker 3.3 ile kendine yer açabilirsin rofs2 den :)

- - - Eklendi - - -

Profil ayarlarınıda privatede bi .txt adını unuttum şuan :D google yaz bulursun laptopum tamirde mobil giriyorum

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Nokia cooker 3.3 ile kendine yer açabilirsin rofs2 den :)

- - - Eklendi - - -

Profil ayarlarınıda privatede bi .txt adını unuttum şuan :D google yaz bulursun laptopum tamirde mobil giriyorum

nasıl yer açacım n.cooker la ? Biraz ayrıntı koysan :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
modifikasyon araçlarında var anlatım :D

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Tamam bakarim :D He bide haci sen anna-belle cwf si çikarcam diyorsun.Bu c6 port mu yani? Yoksa bundan farki ne? Bu cwf gayet başarili.Ben şuan sorunsuz kullaniyorum.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
c6 değil. Ama diğer her türlü benzetmeye çalışıyorum

Joker.

Joker.

Üye
wigget yüklensin yeter

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Haydi bakalim hayırlisi :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ev ekranından mı bahsediyorsun joker? . O olacak

Joker.

Joker.

Üye
varketmez valla güzel widgetler yüklensin ve kurulumu kolay olup wgz formatlılar kurulursa iyi olur

erkan5441

Üye
Sorunlar çözüldü. Programlar kaldırıldı. CPU ve fps arttırıldı daha serive menü geçişleri çok daha hızlı. C hafızasıda 117 mb civarlarında o mod eklendi bu bu mod eklendi şunlar kaldırıldı demicem artık hep klasik laflar..

Buyrun bu link :

Phoenix te products a atın orjinal yazılım yükler gibi yükleyin

KARDEŞİM CFW GÜZEL PAYLAŞTIĞINDAN BERİ KULLANIYORUM DA Bİ DE ŞU SORUN VAR RAM BEKLEMEDEYKEN DURUp durUrken duşüyor.. normalde açılında 55 mb olan ram daha sonra hiçç kullanmadan 20 MB lere düşüyor bi sorun var cfw de ama sorun ne bilmiyorum destek bekliyorumm... diğer cfw ler de düşmüyodu 2 kez flasladım yine aynıı....

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Dostum cfw den böyle bi sorunun olmayacağına eminim. Fakat senin sorununa çozum bulabılırim. Yazılımı ılk attıktan sonra hard format at. Kullandığın ev ekranın temanın hafif olmasına dikkat et aynı şekilde duvar kağıdınında. Yüklediğin uygulamalarada dikkat et whatsapp,nimbuz fln kullanıyorsan o ram nrmal fakat kullanmıyorsan 50 nin altına ram temizliği yaparsan kesinlikle düşmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt