Resmi Instagram Uygulaması Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Resmi Instagram Uygulaması Geliyor
Son dönemde akıllı telefon kullanıcıları arasında popüler olan uygulamalardan bir tanesi de Instagram. Fotoğraf tabanlı sosyal ağ platformu olan Instagram, ilk olarak iOS için sunulmuş, gördüğü ilgi sonrasında da Android platformunda da yerini almıştı.
Instagram ayrıca kullanıcıların fotoğraflarını çeşitli filtreler yaparak düzenleyerek Facebook, Twitter üzerinden yayınlamasına da izin veriyordu. Daha sonra 1 milyar dolar gibi rekor bir bedelle Facebookbünyesine geçerken, Twitter desteği de bitmişti.Uzun süredir Windows Phone kullanıcıları Instagram‘ın bu platforma da gelmesini beklese de uzun süredir yayınlanmamıştı. Her ne kadar Windows Phone kullanıcıları umutlarını kesse de, sevindirici Haber Nokia Başkan Yardımcısı Chris Weber‘den geldi.Tayland ziyareti sırasında konuşan Chris Weber, Instagram‘ınWindows Phone Store‘da yerini alacağını belirtti. Çok yakında baştaNokia Lumia kullanıcıları olmak üzere Windows Phone cihaz kullanıcıları Instagram resmi uygulamayı kullanabilecekler.

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Kıskandılar çıkan uygulamayı :alkis

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kesinlikle Rudy nin emekleri az değil. 6tag kesin ilk resmi uygulamadan daha güzel olacaktır.

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle Rudy nin emekleri az değil. 6tag kesin ilk resmi uygulamadan daha güzel olacaktır.
:D Rudy Sayesinde Bütün firmaları dize getirebiliriz aslında :hmmm Bu sayede :D hepsi resmi çıkartabilir :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Rudy yine başlamıştır Nokia'ya sövmeye. Adam Vine yapar yapmaz official Vine; Instagram yapar yapmaz official Instagramı duyurdu nokia :D:D:D

ayrıca nokia iki uygulamayı da tam satın alacağım sırada duyurdu :D:D

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Rudy yine başlamıştır Nokia'ya sövmeye. Adam Vine yapar yapmaz official Vine; Instagram yapar yapmaz official Instagramı duyurdu nokia :D:D:D

ayrıca nokia iki uygulamayı da tam satın alacağım sırada duyurdu :D:D

rudy'e değmemiş ama senin işine yaramış :D

tgoksen1

Üye
Rudy hepsine bin basar :yuruBekleyip göreceğiz:aha:

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Ben gene Rudy 'nin yaptığını kullanırım :D

erdgnblt

erdgnblt

Üye
100.000$ aldığı halde boş boş oturacak mıydı? Kendini gösteriyor, göstermeye devam edecektir.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Rudy Instagram'ı da dize getirdi valla. Helal olsun adama

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Rudy'nin emeğine bir şey diyemem ama orjinal uygulamadan daha guzel bir uygulama çıkarıcağını sanmıyorum program da iki dakika geziyorsun atıyor. Orjinalden bahsediyoruz hala rudy ninki daha iyi diyorsunuz

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Rudy'nin emeğine bir şey diyemem ama orjinal uygulamadan daha guzel bir uygulama çıkarıcağını sanmıyorum program da iki dakika geziyorsun atıyor. Orjinalden bahsediyoruz hala rudy ninki daha iyi diyorsunuz
Bizim telefonlarda atma yok uygulama gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Whykardesim
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
resmi uygulama çıkana kadar rudy 6taga kim bilir kaç güncelleme daha çıakrtır ve mükemmele yakın yapar, ancak resmi uygulama çıktığında hiç bir uygulama gibi resmi uygulama da mükemmel çıkmayacak ve eksik/hataları elbet çıkacaktır.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Resmi uygulamanın en büyük avantajı video olayının bedava olacak olmasıdır. Rudy'nin hakkı tabi o istediği meblağ ama bazı insanlar kart numarasını vermeye çekindikleri için satın almıyorlar. satın almış arkadaşlar zaten 6tagı kullanmaya devam eder. Satın almamış olanlar resmiyi bekler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ios kullananlardan 6tag'ı tecrube edenler gercekten cok begenmiş. Buna ben de şahit oldum. AyricaRudy'nin kız arkadaşi da bu uygulamayi gordukten sonra en kisa zamanda iphone'unu satip bir wp cihaz edinecekmiş.

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Resmi uygulamanın en büyük avantajı video olayının bedava olacak olmasıdır. Rudy'nin hakkı tabi o istediği meblağ ama bazı insanlar kart numarasını vermeye çekindikleri için satın almıyorlar. satın almış arkadaşlar zaten 6tagı kullanmaya devam eder. Satın almamış olanlar resmiyi bekler.
Uygulama zaten ücretsiz değilmi video yükleme felan ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Haydi bakalım yavaş yavaş wp8'e atılan çamurlar temizleniyor :D Artık insanların instagram bile yok be lafları kesilir.

beslagics

beslagics

Üye
Uygulamadan atma gibi bir olay yaşamadım daha bir çok resim yükledim gayet düzgün çalışıyor zaten ileride kaç tane güncelleme alırız rudy çok iyi iş çıkarttı kısa zamanda bence.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt