Instagram IGTV Videoları Nasıl İndirilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram IGTV Videoları Nasıl İndirilir ?
Fotoğraf paylaşım platformu olarak yayın hayatına başlayan ve daha sonrasında sosyal medya devi Facebook tarafından satın alınan Instagram şuan milyonlarca aktif kullanıcısının yanı sıra sesli, yazılı ve görsel iletişim gibi farklı özellikler ile kullanıcıların her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Fotoğraf paylaşımının yanı sıra kısa videolar ile de insanların günlük olarak milyonlarca video paylaştığı platformlardan biri olan Instagram bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl IGTV adında Instagram TV özelliğini resmi olarak kullanıma sunmuştu.

IGTV Videoları Nasıl İndirilir ?

Instagram TV olarak bilinen IGTV kullanıcılara canlı yayınlar açarak sanki bir TV programı sunuyor gibi uzun süreli canlı yayın yapma imkanı sunmaktadır. Bu sayede birçok yayıncı IGTV üzerinde kendi yayınlarını açarak daha fazla takipçiye ulaşabiliyor. Bu yazıda sizlere IGTV videoları nasıl indirilir ? Kısaca anlatacağım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle eğer Instagram kullanıyorsanız Instagram uygulamasını açın. Dilerseniz App Store veya Google Play mağazasından IGTV uygulamasını da indirebilirsiniz. Instagram uygulamasını açtıktan sonra sağ üst tarafta bir televizyon logosu göreceksiniz. Buraya tıkladığınız zaman IGTV yayınları karşınıza gelecektir. Aşağıdan herhangi bir canlı yayını seçtikten sonra yayını izlemeye başlayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Herhangi bir Instagram TV yayınını izlemeye başladıktan sonra alt kısımda yer alan ve benim görselde işaretlediğim üç nokta butonuna basın. Bu sayede yayın ayarları menüsüne ulaşacaksınız. Buradan bağlantıyı kopyala seçeneğine tıklayın ve yayın bağlantısını kopyalayın. Sonrasında tıklayarak IGTV downloader adıyla size IGTV videolarını indirme imkanı sunan siteye girin ve kopyalamış olduğunuz bağlantıyı yapıştırın.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt