Haber Galaxy S7 / S7 edge Nougat beta program sona eriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 / S7 edge Nougat beta program sona eriyor
Yakında Samsung Galaxy S7 / S7 edge modelleri için Nougat güncellemesini yayınlayacak.




Akıllı telefon pazarında en çok kullanılan mobil işletim sistemi Android olurken, Google tarafından açık kaynak kodlu olarak geliştiriliyor ve özelleştirilebilir yapısı dünya genelinde sayısız akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılıyor.



Samsung henüz akıllı telefon modelleri için güncelleme sunmuş değil ve ilk olarak da Galaxy S7 / S7 edge modelleri için güncelleme gelecek. Ayrıca Galaxy S6 modelleri de kapsama alanında yer alırken, daha sonra da Galaxy A modelleri için güncellemenin gelmesi bekleniyor. Bu güncellemeler 017 ilk çeyrek içerisinde gelecek.

Samsung, kısa bir süre önce Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için bazı ülkelerde Galaxy Beta Program adındaki Android Nougat beta güncellemesi sunduğu programını başlatmıştı.

Arka arkaya firma beta sürümleri sunmaya devam ederken, dün İngiltere ve Güney Kore'de 5. güncelleme sürümü yayınlanmıştı. Ancak, henüz final sürüm olarak bu iki önemli cihaz için Android 7.0 Nougat güncellemesi ise gelmiş değil.

Ancak gelen yeni bilgilere göre Galaxy S7 / S7 edge Android Nougat beta güncellemeleri artık sona yaklaştı ve çok yakında da bu iki cihaz için Android Nougat güncellemesi yayınlanacak. çok büyük ihtimalle Ocak ayı başlarında güncelleme Samsung tarafından yayınlanmaya başlanacak.

Henüz Samsung cephesinden beta sürecinin sonlandığına dair açıklama ise gelmiş değil.
Galaxy S7 / S7 edge Nougat beta program sona eriyor
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bize Şubatıda Bulabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bu ay icinde s7 edgeye verirler diye haber okumuştum nekadar dogru acaba bu ay içinde verirlerse s6 ailesi ve note 5 icin şubati note 4 ve s5 icinde verilecegi konusuluyor onlarda tahminimce nisan mayis gibi kavusur guncellemeye
 


Üst Alt