Resmi Açıklama: Galaxy S III ve Galaxy S III mini, Android 4.4 KitKat Güncellemesi Dışında Bırakıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 7'nin arayüzü mü yok? :ah

------

Diskavri kitkat alırsa, diskavriciler ne konuşur şimdi. :D Olaylar olaylar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Kontrol ve Dede

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

------

Sorma onlar hala basmadi burayi :D Ee adamlarda gundemi takip ediyo diskavri elitle s4u kapistiriyolardir :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, The Shadow ve Invoke
The Shadow

The Shadow

Üye

------

Onlar alirsa buyuk ihtimalle bizde aliriz. Samsung altta kalmamak icin testlere yeniden baslar pasa pasa sunar guncellemeyi bence :D Yalniz o zamana kadar ban yiyen cok olur buralarda :ehe

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Onlar alirsa buyuk ihtimalle bizde aliriz. Samsung altta kalmamak icin testlere yeniden baslar pasa pasa sunar guncellemeyi bence :D Yalniz o zamana kadar ban yiyen cok olur buralarda :ehe
Haklisin samsung bu riski goze alamaz.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
KayraBey

KayraBey

Üye
Ne alakası var ya. Gm Samsung'un çokta umrumdaydı. Verecek olsa verirdi. 4.3 bile zorla geldi. Vermek istemiyor çakal. Bitiriyor güzelim S3'ü...

• Beğen
Tepkiler: Portagas ve Kontrol
TheMadness

TheMadness

Üye
Kaynak kodlarını yayınlasınlar 4.3ün portlasın geliştiriciler vermek istemiyorsa. Touchwiz uygulamaları portlanmada sıkıntı varmış bahaneye bak. Sorun ramde değilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Portagas
Invoke

Invoke

Üye

Samsung gmyi takip ediyormuş zaten. :p

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Portagas
blackcat67

blackcat67

Üye
Samsung galaxy s3 kitkat source code release please samsung !

Report - To devs

Kernel Status: Ready !
CPU Drivers : Ready !
GPU Drivers : Ready !
Radio : Ready !
Android System : Running

Please source code release I9300XXUHND1

BU YAZIYI BURAYA YOLLAYIN !

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

apache61

Üye
1 gb ramle ios8 i 9 10u bile görür i5s ama s3 gibi bir tele kitlat veremeyen bir firma . Asla samsunga para vermem bunu birkez daha anladım .

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
1 gb ramle ios8 i 9 10u bile görür i5s ama s3 gibi bir tele kitlat veremeyen bir firma . Asla samsunga para vermem bunu birkez daha anladım .
iste sorun da buradan kaynaklaniyor ios la androidin calisma sistemi farkli

apache61

Üye
iste sorun da buradan kaynaklaniyor ios la androidin calisma sistemi farkli
Yani androidin çalışma sistemi çok iyi olsa s3 e gelmemesini normal karşılarım ama bu resmen yarı yolda bırakmak , tembellik ten başka birşey değil gibime geliyor .

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yani androidin çalışma sistemi çok iyi olsa s3 e gelmemesini normal karşılarım ama bu resmen yarı yolda bırakmak , tembellik ten başka birşey değil gibime geliyor .
Iste kardesim gun gelir kisinin dini imani para olur. Adam S3 eskidi S5 al diyor da :D

• Beğen
Tepkiler: apache61

apache61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Bencede ya 6 ı yada 5s dene benim kafam rahat güncelleme var ama jb kaybetmemek için güncellemiyorum rahat lık :)

Ya en azından güncelleme sağlam onu biliyorsun :D hani bizim 4.3 gibi cinayetlik değildir :)

• Beğen
Tepkiler: apache61

apache61

Üye
Ya en azından güncelleme sağlam onu biliyorsun :D hani bizim 4.3 gibi cinayetlik değildir :)
Aslında teli ilk aldığımda 7.0.4 tü grldim kutuyu açtım wifi bağlandım direk 7.0.6 güncellemeniz var dedi . Şaşırdım dedim heralde sistem eskide kalmış ama halbuki yeni çıkmış güncelleme biraz kullandım salı günü 7.1 gelcek dediler yok artık dedim o kadar çabuk olmaz salı günüde 7.1 geldi . Yetmedi 7.1.1 geldi hemde iphone 4 kadar geldi . Düşük modeline kadar . Ama androidde bu sahip çıkma yok işte . Ben bunu deneyimledim .

ykpknl

ykpknl

Üye
vayy bee millet sallı çarşamba her gün güncelleme alıyo bizde hala bekliyoz bari 4.2 yi vereydiniz şu miniyee Allah samsunga ateşler salsın :sahan:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
ram yetmiyor diyolar o zaman s5 note 3 ten daha az mı güncelleme alacak ? :birak:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt