ersoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
selamlar oncelıkle programı buraya koyan ve ilgilenen arkadaşa sonsuz teşekkürler benim bir sorunum var n95 2gb kullanıyorum programı attım kurdum fakat programı telefondan başlatamıyorum hemen ana ekrana dönüyor uygulamadan atıyor ne yapabılırım acaba
arkadaşlar eğer konuyu dikkatlice okursanız,bütün sorularınızın cevabının verilmiş olduğunu görürsünüz,
anlatımda,linklerde,ayrıntılı olarak her şey yazıldı,hiç bir detayı atlamadan üstelik...
ya abiler oylede kurdum ben gps cihazı aranıyor diyor bulamıyor bu kadar daha otesine gecemedim bide benim yükledigim harita 81mb... eksik ne yaptım anlamadım yardımcı olun lütfen YANLIZ GARMİN GPS CİHAZINA BAGLANTI İZNİ VERİLİR DİO
arkadaşlar ben bu VEHICLE olayını yapamadım yahu.... nerden seçilir nasıl yapılır?, şu an gayet iyi çalışıyor.... SAPMA lar olmasa süper olacak
abi tmm birdaha kurayımda o notpade olayı ddgın heralde bi dosyayı acıp not defterinden yazı değişmemiz gereken kısımdı heralde orada belırtılen oradakı yazı ıle degıstırın dıyor fakat ben o sonu unl ile biten dosyaları acınca ıcınde bısı yokdukı degıstıreyım bnde solendıgı gıbı o 2 numarayı sırasıyla yapıstırdım içlerine , bu kadar hızlı cevap beklemıyordum gercekten tesekkurler sorunum cozulmese bıle ılgılenmenız benım ıcın cozulmesınden daha onemli
arkadaslar ücretlendirmesi nasıl bunun bilen varmı kullanan arkadaslar
arklar lütfen yardım edin kafayı yiyecğim yaa neden programı kurunca hiç açılmıyor sadece garmin yazısı geliyor sonra normal telefon menüsüne geri dönüyor ***** yapamış demişsiniz bir kaç ark fakat program açılmadan ***** zaten yapamayız ki telefonun n73 fakat programı çalıştırmayı bir türlü başaramadım lütfen yardım edin yoksa deli olucam ... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim =)
arkadaşım bu navigasyon programını telefonuma yükledim ama açtığımda programın açılış resmi geliyor ondan sonra kendiliğinden kapanıyor bunu nasıl halledebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?