Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resco Photo Viewer v4.50 S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
che_mert_13
Üye
yaw beyler şu registeri nasıl yapacaz anlamadım yaw. ******.exe yazior ama yapamaadım anlamıorum nasıl olacak_????
scholes25
Üye
tsk kardesım elıne saglık
yasinadil
Üye
sagol hocam indirdim ama ******de problem var acilmiyor
BoRa_04
Üye
sağol dostum ellerine sağlık...
volkano12
Üye
Güzel program Tesekkurler
gs-player
Üye
ya icindeki ****** calismiyo .,.bu benim imei no : 358634019573314
konucu acan arkadasta ****** calisoyrsa bi zahtmet benim icin su kod icin ürettigi reg. kodunu bana yazabilirmi lütfen ? önemli
arkadaşlar xp kullanıcısyım bende de - dosyası çalışmıyordu. dosyaya sağ click yapıp özellklerede uyumluluk kısmında windows98/me işletim sistemini seçin.. bu şekilde program da çalışıyor ve oluşturduğu keyde
programi ekleyen arkadasa cok tesekkürler.. yukaridaki aciklamayi yazan arkadasin eline saglik.. ******i calistirmak icin yarim saat ugrastim olmadi yukaidaki tarif sorunu cözdü..
programi yüklemede problem yasayan arkadaslar : programi pc suite ile telefona yüklüyoruz, register dedikten sonra bilgisayardan ******i calistiriyoruz (xp kullanicilari yukaridaki aciklamayi yapsin yoksa ****** calismiyor) ****** programinda imei alanina yazdiktan sonra generate butonuna tikliyoruz cikan keyi elle telefona yaziyoruz..hepsi bu kadar..
bu arada programin eski versiyonunu yüklemek falan gerekmiyor(bi arkadas sormus)
weryansin
Üye
simdi deneyecegim umarim calisir tesekkurler..
carvantes
Üye
cazry
Üye
sağol
--------------- Ekleme ---------------
teşekkür
--------------- Ekleme ---------------
sağol,
denizci35
Üye
imei numarasını bu şekilde girin kabul eder imei number: 111111111111234