Desteklediği modllere bir yenisi daha eklendi. Geri dönütünüz için teşekkürlerharika program, teşekkür ederim
samsung i550w denendi.

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım ama -.exe çalışmadı benim pc de, imei versem kod verebilirmisin bana, yada -.exe yi yeniden upload falan yapsan, niye çalışmadı anlamadım.
IMEI : 356962011905800
[COLOR=darkslateblue]code: 57784[/COLOR]
ilk önce hızlı cevabın için teşekkür ederim, verdiğin kodu kabul etmedi, invalid code diyor, imei numaram yazdığım gibi doğru yani, çözüm yolu var mıi telefonum n95Bunu deneyin çünkü telefonunuzun imeisi program tarafından desteklemiyor. Yanlış imei hatası vermekte. Verdiğim kod olmazsa imeinizi tekrar kontrol eder misini?Kod:[COLOR=darkslateblue]code: 57784[/COLOR]
Rica Ederim. Ama anladığım kadarıyla telefonunuzu desteklemiyor. Zaten ilk sayfada desteklediği modeller arasında yoküzgünüm. Yalnız şu var ki aldığım duyumlara göre üst sürümü yakında çıkacak n96 ya kadar deesteği olacak
Resmi istediğin yöne çevir.sonra geri yap o sana sorar 'save'diye evet de tamamarkadaşlar programı kurdum, çok güzel teşekkür ederim
ancak, resimleri çevirip öylece kaydetmek istiyorum. bunu yapabilen varsa anlatabilir mi acaba?

programi ekleyen arkadasa cok tesekkürler.. yukaridaki aciklamayi yazan arkadasin eline saglik.. -i calistirmak icin yarim saat ugrastim olmadi yukaidaki tarif sorunu cözdü..
programi yüklemede problem yasayan arkadaslar : programi pc suite ile telefona yüklüyoruz, register dedikten sonra bilgisayardan -i calistiriyoruz (xp kullanicilari yukaridaki aciklamayi yapsin yoksa - calismiyor) - programinda imei alanina yazdiktan sonra generate butonuna tikliyoruz cikan **** elle telefona yaziyoruz..hepsi bu kadar..
bu arada programin eski versiyonunu yüklemek falan gerekmiyor(bi arkadas sormus)