Resco Photo Viewer 5.01 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resco Photo Viewer 5.01 Signed
Bir mobil fotoğraf albümü

Görüntülemek, düzenlemek ve paylaşmak görüntüleri ve çekici sunumlar vermek için kullanabilirsiniz.
Çok daha iyi yerleşik izleyicide ...
Mükemmel Viewer

· Birçok resim formatları
· Hızlı, hızlı, her yerde hız: Görüntüler, küçük, navigasyon ...
· Size binlerce görüntü var mı? Sorun değil.
Ile · Rahat görüntüleyici, tava ve renk ayarı zoom

Güzel Sunumlar

Çekici efektler ile · Slayt
· Özelleştirilmiş slayt (sunum)
· Slayt gösterisi müziği

Görüntü yönetimi

Klasör manipülasyonu ile · Gerçek görüntü yöneticisi. Büyük bir kart var mı?
· Gerçek resim düzenleme (kırpma, yeniden boyutlandırma, döndürme, renk). Daha küçük bir görüntü göndermek için ihtiyacınız var?

Ve birçok Ekstralar

· GIF animasyonları
· Fakslar
° görüntü GPS bilgilerini kullanın
· Okuma görüntü Exif verileri (kamera ayarları ...)
· Ata görüntü ile bağlantıya geçmek için
Duvar kağıdı olarak · Set görüntü
· MMS, e-posta, BT, kızılötesi gönder

Yenilikler:

Yeni Symbian destekli cihazlarda dokunmatik ekranlar için · Destek
· Hafif kullanıcı arayüzü değişti
Bazı küçük hatalar düzeltildi °
· Slayt gösterisi tam dokunmatik cihazlara halinde henüz oluşturulmadı.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bodmeirel, ebu_ubeyde ve Tuba

ataner

Üye
Arkadaşlar,registration isteyen programları yayınlarken lütfen belirtin...!

Tuba

Tuba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bodmeirel

esatgelmedi

Üye
imzalayıp kurdum açıldı ama başlangıçta takılıp kalıyor. kaldırıp tekrar kurdum olmadı.

esatgelmedi

Üye

imzalarken bir hata yapmış olabilirsiniz imzalamadan yüklenmedi mi tele?

başlıkta unsigned yazdığı için hiç bakmadan imzaladım. imzada bir hata olduğunu sanmıyorum çünkü hep aynı yolla yapıyorum hiç sorun olmadı.:allalla:

Tuba

Tuba

Üye
başlıkta unsigned yazdığı için hiç bakmadan imzaladım. imzada bir hata olduğunu sanmıyorum çünkü hep aynı yolla yapıyorum hiç sorun olmadı.:allalla:
imzalamadan denermisiniz bide :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

uygulama c*rack ama bindpa tarafından imzalanmış 00000 sıfır ilede f*ull yapacaksınız tamam olması gerekir diye düşünüyorum:hmmm
bu dosyayı yeniden indirip deneyin derim...

esatgelmedi

Üye
imzalamadan denermisiniz bide :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

uygulama c*rack ama bindpa tarafından imzalanmış 00000 sıfır ilede f*ull yapacaksınız tamam olması gerekir diye düşünüyorum:hmmm
bu dosyayı yeniden indirip deneyin derim...

ilgin için çok teşekkür ederim. imzalamadan kurup register yapınca oldu fakat her açtığımda programı register yapmadan çalışmıyor ekranda options ve exit bölümleri görünüyor sadece.Her açtığımda options bölümünden register yapıp öyle girebildim. ayrıca resimlerin ön izlemeleri de görünmüyor. daha fazla uğraşmam kaldıracağım. tepkisiz kalmadığın için tekrar teşekkür ederim.
NOT: başlığın "signed" olarak değiştirilmesi uygun olur bence yanıltıcı olmaması açısından.:bye2:

Tuba

Tuba

Üye
ilgin için çok teşekkür ederim. imzalamadan kurup register yapınca oldu fakat her açtığımda programı register yapmadan çalışmıyor ekranda options ve exit bölümleri görünüyor sadece.Her açtığımda options bölümünden register yapıp öyle girebildim. ayrıca resimlerin ön izlemeleri de görünmüyor. daha fazla uğraşmam kaldıracağım. tepkisiz kalmadığın için tekrar teşekkür ederim.
NOT: başlığın "signed" olarak değiştirilmesi uygun olur bence yanıltıcı olmaması açısından.:bye2:

rica ederim...
evet dediğinde haklısın her girişde register istiyor benim telefonum s60v3 bende kaynaklı olabilir diye bu bilgiyi paylaşmadım ben...
belki s60v5 de registeri her seferinde istemez diye düşündüm :)
ama bu sorun değil tek tıklam ile halloluyor tabi sizin tercihiniz tel hackli olduğu için bende arada kaldım hacksiz bir tele imzalamadan yüklenir mi diye arkadaşımız mutlaka başlığı düzeltecekdir :oke:

Ancak şunuda açıklamasını yapayım siz kullanmak istemezsenizde diğer arkadaşlar için bir bilgi olsun ön izleme resimleri görebiliyorsunuz yapmanız gereken programı açın ve options /view list/icons var buna tıklamak...

ben sadece yolunu bilin diye bunu yazdım bu şekilde değilde daha kısa bir şekilde programda iken 1 i tuşlamanız ön izleme resimleri gösterir 4 ü tuşlamanız ise resimlerin ebatlarını değiştirir :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tragedie

esatgelmedi

Üye

rica ederim...
evet dediğinde haklısın her girişde register istiyor benim telefonum s60v3 bende kaynaklı olabilir diye bu bilgiyi paylaşmadım ben...
belki s60v5 de registeri her seferinde istemez diye düşündüm :)
ama bu sorun değil tek tıklam ile halloluyor tabi sizin tercihiniz tel hackli olduğu için bende arada kaldım hacksiz bir tele imzalamadan yüklenir mi diye arkadaşımız mutlaka başlığı düzeltecekdir :oke:

Ancak şunuda açıklamasını yapayım siz kullanmak istemezsenizde diğer arkadaşlar için bir bilgi olsun ön izleme resimleri görebiliyorsunuz yapmanız gereken programı açın ve options /view list/icons var buna tıklamak...

ben sadece yolunu bilin diye bunu yazdım bu şekilde değilde daha kısa bir şekilde programda iken 1 i tuşlamanız ön izleme resimleri gösterir 4 ü tuşlamanız ise resimlerin ebatlarını değiştirir :oke:

teşekkür ederim

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
Teşekkürler

MURSALLI

MURSALLI

Üye
E 72 kullanıyorum sorunsuz çalıştı mükemmel bir proğram teşekkür ederim

sefo

Üye
ya boyle iyi deyil direk acilsa daha iyi olurya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt