Resco Photo Viewer v4.50 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

extremum55

Üye
harika program, teşekkür ederim
samsung i550w denendi.

egypt99

egypt99

Üye
bende samsung i550 de denedim gayet iyi teşekkürler sağol

yelena

yelena

Üye
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım ama ******.exe çalışmadı benim pc de, imei versem kod verebilirmisin bana, yada ******.exe yi yeniden upload falan yapsan, niye çalışmadı anlamadım.

IMEI : 356962011905800

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım ama -.exe çalışmadı benim pc de, imei versem kod verebilirmisin bana, yada -.exe yi yeniden upload falan yapsan, niye çalışmadı anlamadım.

IMEI : 356962011905800

Kod:
[COLOR=darkslateblue]code: 57784[/COLOR]
Bunu deneyin çünkü telefonunuzun imeisi program tarafından desteklemiyor. Yanlış imei hatası vermekte. Verdiğim kod olmazsa imeinizi tekrar kontrol eder misini?

yelena

yelena

Üye
Kod:
[COLOR=darkslateblue]code: 57784[/COLOR]
Bunu deneyin çünkü telefonunuzun imeisi program tarafından desteklemiyor. Yanlış imei hatası vermekte. Verdiğim kod olmazsa imeinizi tekrar kontrol eder misini?
ilk önce hızlı cevabın için teşekkür ederim, verdiğin kodu kabul etmedi, invalid code diyor, imei numaram yazdığım gibi doğru yani, çözüm yolu var mıi telefonum n95

Tekrar teşekkürler

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim. Ama anladığım kadarıyla telefonunuzu desteklemiyor. Zaten ilk sayfada desteklediği modeller arasında yok :( üzgünüm. Yalnız şu var ki aldığım duyumlara göre üst sürümü yakında çıkacak n96 ya kadar deesteği olacak :)

yelena

yelena

Üye
Rica Ederim. Ama anladığım kadarıyla telefonunuzu desteklemiyor. Zaten ilk sayfada desteklediği modeller arasında yok :( üzgünüm. Yalnız şu var ki aldığım duyumlara göre üst sürümü yakında çıkacak n96 ya kadar deesteği olacak :)

üzüldüm şimdi, daha önce win. mobile ile kullanmıştım bu programı, çok güzeldi,
beklicez artık naapalım.

Tekrar teşekkürler, iyi günler

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

dadf

Üye
guzel paylasım tsk ler

vdere

vdere

Üye
Allah razı olsun
A E O

extremum55

Üye
arkadaşlar programı kurdum, çok güzel teşekkür ederim

ancak, resimleri çevirip öylece kaydetmek istiyorum. bunu yapabilen varsa anlatabilir mi acaba?

21musa21

Üye
çok teşekkür kardeş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar programı kurdum, çok güzel teşekkür ederim

ancak, resimleri çevirip öylece kaydetmek istiyorum. bunu yapabilen varsa anlatabilir mi acaba?
Resmi istediğin yöne çevir.sonra geri yap o sana sorar 'save'diye evet de tamam

kerem5555

Üye
teşekkürler çalıştırdım!!!

yelena

yelena

Üye
arkadaşlar Resco Photo Viewer v5.00 S603rd Edition çıkmış, bu sürüm N95 lerde de çalışıyor, programı kendi sayfasından indirebiliyoruz ama fll değil, bi arkadaş yardımcı olabilir mi bu konuda

Teşekkürler :op:

Düzeltme: ben programı full olarak buldum ve yeni konu açtım, yönetici onaylarsa burada yayınlanır yakında.

formula2000

Üye
Çok teşekkürler. Elinize sağlık.

aytu123

aytu123

Üye
saol kardeş

ustawani

Üye
emeği geçen her kese teşekkürler

eren1

eren1

Üye
programi ekleyen arkadasa cok tesekkürler.. yukaridaki aciklamayi yazan arkadasin eline saglik.. -i calistirmak icin yarim saat ugrastim olmadi yukaidaki tarif sorunu cözdü..

programi yüklemede problem yasayan arkadaslar : programi pc suite ile telefona yüklüyoruz, register dedikten sonra bilgisayardan -i calistiriyoruz (xp kullanicilari yukaridaki aciklamayi yapsin yoksa - calismiyor) - programinda imei alanina yazdiktan sonra generate butonuna tikliyoruz cikan **** elle telefona yaziyoruz..hepsi bu kadar..
bu arada programin eski versiyonunu yüklemek falan gerekmiyor(bi arkadas sormus)

Telefona sis dosyasını atıp kursak olmuyor mu?

Üst Alt