imei numarasını bu şekilde girin kabul eder imei number: 111111111111234
code: 57784

Teşekkürler sonunda olduimei numarasını bu şekilde girin kabul eder imei number: 111111111111234
code: 57784
Merhaba arkadaşlar. Bu - bir türlü çalışmadı benim bilgisayarda! Birileri halledebilir mi rica etsem *** işini? IMEI: 353548024746332. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
60748

ya arkadaşlar bi şey rica edebilirmiyim.bu programın -ni biri buraya yazabilirmi?pc mden - prosunu açamıyorum bi türlü.lütfen birisi yazsın.
- işe yaranıyo :S
Hayır gerekmiyor! Hem eski sürümde hem bu sürümünde işe yarıyor dedimeski sürüm icin yalnız yeni sürümdede işe yarıyor demişsin. yani eski sürümün kurulumu olması gerekiyor telefonda?

yaw beyler şu registeri nasıl yapacazanlamadım yaw. -.exe yazior ama yapamaadım anlamıorum nasıl olacak_????
sagol hocam indirdim ama -de problem var acilmiyor
ya icindeki - calismiyo .,.bu benim imei no : 358634019573314
konucu acan arkadasta - calisoyrsa bi zahtmet benim icin su kod icin ürettigi reg. kodunu bana yazabilirmi lütfen ? önemli
Kardeş Ellerine Emeğine Sağlık Ama -i çalışmıyor çalıştırmak Için -i Txt Olarak Girsen Olmazmı
[quote="nizamavci, post: 640640"]upload yapan arkakadaşa teşekkürler
arkadaşlar xp kullanıcısyım bende de - dosyası çalışmıyordu. dosyaya sağ click yapıp özellklerede uyumluluk kısmında windows98/me işletim sistemini seçin.. bu şekilde program da çalışıyor ve oluşturduğu keyde[/quote]
imei numarasını bu şekilde girin kabul eder [COLOR=darkslateblue]imei number: 111111111111234 [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]code: 57784 [/COLOR]
Rica ederim. Düzgün dille sorunu dile getiren her üye mutlaka cevabını alırPower: Eyvallah babacan. Teşekkür ederim. Sorun çözüldü, eline sağlık![]()