bir daha gelir tekrar uğraşırız biz burdayız hepBunu Sınırsız banlamak lazım la psikopat falan mı Koptum valla yaa![]()

şangşung türk markası mı ? Ş harfi var da ondan sordum. ŞangŞung S2 tamm kardeş saol 310 tlye sorcam nokta almicam bulutut sorunu oluo hakkaten. Bi de reklamda Kamerasından hiç bahsetmemişler kamerası yok ama olsun artık.

. Gazoz kapağından çıktın herhalde 

koptum yav.kardeş zamanında çok güzel telefondu,ama artık 5 para etmez.2009 da galaxy ace,gio,optimus me gibi cihazlar vardı da ben mi almadım?senin 5800 da 5 para etmez...
Güle güle Canım benim uğraştığın kişiye dikkat et birdahaki sefere !
eğer o kıza ulaşmak istersen 331 31 31 nolu numaradan 3-1 servisini ara

şangşung türk markası mı ? Ş harfi var da ondan sordum. ŞangŞung S2 tamm kardeş saol 310 tlye sorcam nokta almicam bulutut sorunu oluo hakkaten. Bi de reklamda Kamerasından hiç bahsetmemişler kamerası yok ama olsun artık.

1-o şansung değil Samsung dur.
2-Kore Malıdır
3-310 tl ye Samsung S2 nin Androidini bırak Bulututunu bile alamazsın zaten telin kendisi 1.600tl
4-O nokta değil Nokia dır.
5-Sence 1.600tl lik bir cihazda kamera olmaması olası birşeymi???
6-Banın hayırlı olsun
:
Ziyaretci olarak girdiğini tahmin edebiliyorum o yüzden yazdım sen bu şanşungun peşini bırakmassın![]()

adam gitti konusu hit almaya devam ediyor.dikkat edin bu seferde krdohamza olarak girmesin
![]()

yok çocuk kurallara uyuyor.. "ban'ım bitince hemen geldim" demişti..![]()

yoo dalga geçmek için yazdım hepsiniduvara anlatıyorsun.. HTC markadır dedik.. inanmadım diyor![]()

günaydın...Dalgamı Geçiyor ?