Reklamdaki Telefon Güzel mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre

-Emre

Üye
Bunu Sınırsız banlamak lazım la psikopat falan mı Koptum valla yaa:kop::kop::naughty::naughty::kop::kop::kop::gun1::halay2::halay2::oha2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Adamın konu açışına bakın yaw :D Yeni girdim konuya: "renkli ekran televizyon" :ehe:kop::d:
+ bir de ona buna takılıyor, sonrada düşüyor sopa:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
tüh ya üçün biri alıcaktım ben ondan :ehe

cehili

cehili

Üye
Benim tüf tüf yalan oldu.:hmmm

Critical_Error

Critical_Error

Üye
şangşung türk markası mı ? Ş harfi var da ondan sordum. ŞangŞung S2 tamm kardeş saol 310 tlye sorcam nokta almicam bulutut sorunu oluo hakkaten. Bi de reklamda Kamerasından hiç bahsetmemişler kamerası yok ama olsun artık.

Sen şaka falan mısın yav:d::d:. Gazoz kapağından çıktın herhalde :d::d::d: koptum yav.

nexpow

nexpow

Üye
..........

mangdaşire

mangdaşire

Üye
.BlueTR

.BlueTR

Üye
şangşung türk markası mı ? Ş harfi var da ondan sordum. ŞangŞung S2 tamm kardeş saol 310 tlye sorcam nokta almicam bulutut sorunu oluo hakkaten. Bi de reklamda Kamerasından hiç bahsetmemişler kamerası yok ama olsun artık.

:d::d::d:
1-o şansung değil Samsung dur.
2-Kore Malıdır
3-310 tl ye Samsung S2 nin Androidini bırak Bulututunu bile alamazsın zaten telin kendisi 1.600tl :D:D
4-O nokta değil Nokia dır.
5-Sence 1.600tl lik bir cihazda kamera olmaması olası birşeymi???
6-Banın hayırlı olsun
::d:
Ziyaretci olarak girdiğini tahmin edebiliyorum o yüzden yazdım sen bu şanşungun peşini bırakmassın :D

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

:d::d::d:
1-o şansung değil Samsung dur.
2-Kore Malıdır
3-310 tl ye Samsung S2 nin Androidini bırak Bulututunu bile alamazsın zaten telin kendisi 1.600tl :D:D
4-O nokta değil Nokia dır.
5-Sence 1.600tl lik bir cihazda kamera olmaması olası birşeymi???
6-Banın hayırlı olsun
::d:
Ziyaretci olarak girdiğini tahmin edebiliyorum o yüzden yazdım sen bu şanşungun peşini bırakmassın :D

duvara anlatıyorsun.. HTC markadır dedik.. inanmadım diyor :kop:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
adam gitti konusu hit almaya devam ediyor :D.dikkat edin bu seferde krdohamza olarak girmesin :ehe:kop:

log1n

log1n

Üye
Dalgamı Geçiyor ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
duvara anlatıyorsun.. HTC markadır dedik.. inanmadım diyor :kop:
yoo dalga geçmek için yazdım hepsini :D
yoksa bunun bişey öğremeyeceğini bile bile kendimi 2-3 satırlık şey için yorarmıyım

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
dikkat ettimde bu sahte üyenin açtığı konuların altında hep aynı üyeler mesaj yazıyor neden acaba

Necmati

Necmati

Üye
Arkadaslar ucurduk elemani coturmayin konuyu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt