Reklamdaki Telefon Güzel mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
Reklamdaki Telefon Güzel mi ?
Arkadaşlar meraba bu aralar renkli ekran televizyonumda gördüğüm ve beğendiğim bir telefon var. Telefon çok güzel almayı düşünüyorum da. Sizce nasıl ? İnceliğinden falan bahsedio bi de uranüs neptün gibi bi adı var markasını modelini bilmiom bi de tuş yok galiba dokunmatik, büyükçe bişey gibi rengi de siyah ama ben kahverengi olanını almayı düşünüorum. 3 yıldır kenarda baya bir birikmişim var 310 tl kadar bişey. 310 tlye nerde bulabilirim ?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Hadi canım.. yok artık :kop: bu devirde renkli ekran televizyon..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş bulutut sorunu umarım sana ders olmuştur,bundan sonra nokta markalı bi cihaz alama.büyük ihtimal begendigin telefonun markası şangşung dur :D 310 uranüs s2 modeli yeni çıktı 310 tl ye tüm şangşung merkezlerinde bulabilirsin.:ehe

PureFood

PureFood

Üye
Ya arkadaş yürü git kafa mı buluyon git o parayı bağışla bari bi yere yardımın dokunsun :D (Tabi öle bi para varsa )

----------Eklendi @ 15:57:05 ---------- Yazıldı @ 15:56:26 ----------

kardeş bulutut sorunu umarım sana ders olmuştur,bundan sonra nokta markalı bi cihaz alama.büyük ihtimal begendigin telefonun markası şangşung dur :D 310 uranüs s2 modeli yeni çıktı 310 tl ye tüm şangşung merkezlerinde bulabilirsin.:ehe

Hahahaah ŞANG-ŞUNG :kop2::kop2:

Necmati

Necmati

Üye
Markası Kronüs biliyon mu o markayı işte o ama onun ekranı siyah beyaz senin gibi seksi birine yakışmaz

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
şangşung türk markası mı ? Ş harfi var da ondan sordum. ŞangŞung S2 tamm kardeş saol 310 tlye sorcam nokta almicam bulutut sorunu oluo hakkaten. Bi de reklamda Kamerasından hiç bahsetmemişler kamerası yok ama olsun artık.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Galaxy S2'ye diyor galiba.. sen o paraya kapağını zor alırsın..! şangşunglar pahalı oluyor..
sen noktalara bak tuşlulardan.. onlar daha sana göre..!

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
Markası Kronüs biliyon mu o markayı işte o ama onun ekranı siyah beyaz senin gibi seksi birine yakışmaz
saol güzel kız. Resimdeki sen isen özelden konuşabiliriz. Kronüs diye bir marka duymadım valla ama onu da bi soriim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şangşung türk markası mı ? Ş harfi var da ondan sordum. ŞangŞung S2 tamm kardeş saol 310 tlye sorcam nokta almicam bulutut sorunu oluo hakkaten. Bi de reklamda Kamerasından hiç bahsetmemişler kamerası yok ama olsun artık.
kamerayı sonradan takarsın kardeş.bak bu benim telefonum: kapagı degiştirip nokia diye bi markanın kapagını taktım(nokia galba noktanın çakması).

Necmati

Necmati

Üye
saol güzel kız. Resimdeki sen isen özelden konuşabiliriz. Kronüs diye bir marka duymadım valla ama onu da bi soriim.
Kronüs sana göre Ben insanlarla konuşuyom genelde ama Bu resimdeki ben değilim benle konuşmak istersen senin için kötü sonuçlar doğabilir

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

ahahahaha :kop::kop::kop::kop: işte buna dayanamam.. alt kattan vuruyorlar bu ne sestir diye.. harbi kotpum :kop:

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bunda bulutut var bu modelede bakabilirsin..! :kop::kop::kop::kop:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Bu da güzel de kardeş benim telefonun arkasında küçük bi delik vardı ordan fotoğraf çekiodu sanki o daha pratik gibi.
benim bu cihaz zaten 6 yıllık.eski kalmasın diye geçen sene evin çarpazında bi telefoncu vardı ona yaptırttım.:ehe

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi

Kronüs sana göre Ben insanlarla konuşuyom genelde ama Bu resimdeki ben değilim benle konuşmak istersen senin için kötü sonuçlar doğabilir
Peki bu kıza ben aşık oldum da nasıl ulaşabilirim. İsmin Necmi ama karı resimleri koyuyosun kardeş kafam karıştı kusura bakma. BU kız bi tanıdığın falan mı ?

----------Eklendi @ 16:09:11 ---------- Yazıldı @ 16:08:04 ----------

panpa o barış akarsu nettin yaa :D
yok kardeş necmiyi kız zannettim. Barış Akarsuyu bilioz da pek sevmem daha çok mustafa topaloğlu dinlerim. Ama Necmi nie böyle bir foto koymuş anlamadım.

cehili

cehili

Üye
:kop::kop::kop::kop:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oh sonunda banlandı ama arasıra gülelim diye 1 ay banlandı galba :kop:

Necmati

Necmati

Üye
Güle güle Canım benim uğraştığın kişiye dikkat et birdahaki sefere !

eğer o kıza ulaşmak istersen 331 31 31 nolu numaradan 3-1 servisini ara

61semih

61semih

Üye
cocuk resmen taşMAK geçti ya :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt