ЯReiS
Üye
çözümü buldum. javafix.sis dosyasını yükledim.teli yeniden başlattım düzeldi.
arkadaşlar bu cfv yi yükledim gayet stabil olmuş güzel ama ben şunu merak ediyorum bu cfv deki menü geçişlerine efekt diyoruz galiba , bu menü geçişlerini ben başka cfv de kullanmak istiyorum nasıl yapıyoruz bunu yada şöyle yapabilirmiyiz bu cfv de arama tusuna bastığımızda gelen menüdeki font ve rengi nasıl değiştirebiliriz bunda mor bi menü var kurtuluş beyin v4 cfd gördüm beyaz çok hoş menü var onu buna nasıl yükleriz bi sorumda ana menüde rehber favori eklediğimde iki ayrı gurup görmek istiyorum örneğin 1. iş arkadaşlar 2. favoride aile gibi fakat 1. favori yapıyorum 2. mecburen aynı numaralar çkıyor
yeni grup oluştur de sonrada kişileri atayın oluyor. tabiki widget i açtıktan sonraana menüde widget olarak rehber favori seçtik daha sonra rehberden favorileri belirledik sırayla onlar gözüküyor sonrasında yine ana menüye 2. widget olarak yine fav rehber seçtik böyle olunca otomatik olarak diğer favorideki rehberler gözüküyor gurup gurup yapamıyoz yani
bu sefer (valla kulladigim programalar ve kisimlari itibariyle) gercekten memnunum..hizli oldu gibime geliyo eskiye nazaran..birde ses cok hos oldu..bakin bakalim deneyin..insallah sorun olmaz ve uzun sure kullanirsiniz..
---------- Eklendi 29.03.2012 @ 00:00:49 ---------- Yazıldı 28.03.2012 @ 23:49:41 ----------
ama bekleyin daha dosyalarin hepsini almadan falash atmayin v3.2 yazanlari indirin..3.1 leri kullanmayin..
---------- Eklendi @ 00:18:45 ---------- Yazıldı @ 00:00:49 ----------
tamam arkadaslar linkleri ekledim..orjinal menu kullanacak arkadaslar indirip yukleyebilir..herkese kolay gelsin toplu menuyu yarin yaparim artik..
peki teşekkürler kurtuluş40 v4 vardı bi de senin cfw yi deniyelim tweaks yüklememe gerek var mı ?
Arkadaşlar biriniz lütfen yardımcı olun bu yüklemeyi nasıl yapacağım....?
Artık N8 im le "sadece konuşmak" istemiyorum...
hocam şimdi kapama tuşuna bir kez basınca açılan seçeneklerde yeniden başlat yok mu? o çok kolay oluyodu ya
onun yerine bir program ekledim kurun o daha kullanisli hem restart yaptiriyo hem ekran kilitleme icin tek dokunma ile ekranda iconu olusuyor..ismi aklima gemledi simdi programin latersoft ...... gibi bi seydi ama yanimmda yok simdi..
Kardesim imzamda we forumda anlatim mevcutN8' imi şubat ayı içerisinde nokiaclup da belle yüklettim
Şimdi hiç bir uygulama kuramıyorum
Bu modifikasyonu telefonuma nasıl yükleyeceğimi adım adım yazarsanız benim gibi acemilere çok faydalı olur diye düşünüyorum.
Çalışmalarınızda başarılar kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?