Bekledik bekledik..inat ettik ve bitti tamamdir arkadaslar 100% turkce oldu..ben sabahtan beri kullaniyorum bi aksilik ve eksiklik gormedim..bi kac resim eklicem ispat icin .. sonra cfw yapmaya baslariz insallah..tr dili cevirmesi tamamen bana aittir ve cok yordu..umarim herkes bi allah razi olsun der mubarek gunlerde cok makbule gecer..
Bekledik bekledik..inat ettik ve bitti tamamdir arkadaslar 100% turkce oldu..ben sabahtan beri kullaniyorum bi aksilik ve eksiklik gormedim..bi kac resim eklicem ispat icin .. sonra cfw yapmaya baslariz insallah..tr dili cevirmesi tamamen bana aittir ve cok yordu..umarim herkes bi allah razi olsun der mubarek gunlerde cok makbule gecer..
Merhaba öncelikle verdiğiniz emekler için Allah sizden razı olsun..Sizden tek bir ricam var widgetleri c'ye yükleyin sonradan çok sorun oluyor değiştiremiyoruz.
Bende seni hata yaptın sandım da hata yapmadığını belirtmek istedim abi. N8 kullanmıyorum ama yinede Allah razı olsun o kadar uğraşıyorsun hiçbir çıkarın olmadığı halde Türk'lüğümüzü gururla sergiliyorsun.