KeSeGeN
Üye
üstadım yazılar çok küçük ya neden öyle oldu ki
ayrıca fotoğraf çekme tuşuna basınca restart atıyor
sadece n8 icin mi.yoksa tüm belleler icin mi
hocam emeğine sağlık ben de şu an v1.4 kullanıyorum.bu sürüme geçmeyi düşünüyorum ama bi arkadaş kamera tuşuna basınca restart atıyo demiş.bu sorun daha önce bi iki defa başka cfw'lerde de başıma gelmişti pek hoş bir durum değil.
eğer bu sorun diğer arkadaşlarda da varsa düzeltildikten sonra indireyim
Güvenlik Kodu Sorunu var.. guvenlik kodunuz varsa telefonunuz acılmıor ölü modda yenıden flashlamanız lazım -- güvenlik kodunuz yoksa ve yenı guvenlık kodu eklemek istiyorsanız eklıyemıyorsunuz sureklı hatalı kod hatası verıyor...
üstadım yazılar çok küçük ya neden öyle oldu ki
eyvallah kardes sagolasin..sen kur toplu menuyu kurduktan sonrada yapariz (denendi bir cok kez istedigin menuye flash atmadan gecis yapabilirsiniz)sahin emegine saglik kardesim. Kusura bkma bazi kisisel problemlerdn dolayi takip edemiyorum seni. Ama ben yokken gene patlatmissin bombayi. Kardesim bu aksam indirip kurcm hemen 1.7 olani. Ama rica etsem toplu menu yaparmisin? O daha iyi bence. Bi de bu surumde cekilen videolar da dcim icine mi gidio yoksa videolar klasorunde görunuyo mu? Bu wideolar klasörunde görebilmek icin bi yol war mi? Emegine saglik can kardesim, ustadim
1.7.1 iyukleıdm her ıkı moddada yukledım kardeş istersen bır daha bak guvenlık kodu problemı var.. çokta hoşş olmuş ama bır çözüm olmazsa kaldırcam maalesef
flashı refurbish mi yoksa update software ye mi seçerek atıcaz
ЯReiS;4436653' Alıntı:son linki indirin..1.7.1 olacak dikkat edin biraz karisti gibi oldu linkler ama ben dun gece gerci degistirdim kontrol ettim ama genede bakin yaa..bir cok kisi denedi yorumlari gordum iyi uzerinde simdi.hata soyleyen olmadi..
----------Eklendi @ 13:21:24 ---------- Yazıldı @ 13:19:22 ----------
evet o vardi..tam siteye ekledim v.17 olarak dikkatimde kacmis (daha dogrusu kamerayi pek kullanmam) bir arkadas deneyip yazmis dun gece duxelttim ve yenisini ekledim..v1.7.1 olarak duxletilip eklendi sorun yok artik..
----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 13:21:24 ----------
guvenlik kodu soermasinin cfw ile bi alakasi yok..evet dediginiz gibi dead flash atip geri dondukten sonra bunu kurabilirsiniz..sorun olmaz..bi cok insan yukledi ve ben defalar kez yukledim bir guvenlik sorunu olmadi ve sormadi..
----------Eklendi @ 13:24:23 ---------- Yazıldı @ 13:23:09 ----------
hus277 kardesim be yazilari buyuttum tam tersi orjinalinde kucuktu benim gozler pek gormez diye bende buyuttum..
----------Eklendi @ 13:25:47 ---------- Yazıldı @ 13:24:23 ----------
eyvallah kardes sagolasin..sen kur toplu menuyu kurduktan sonrada yapariz (denendi bir cok kez istedigin menuye flash atmadan gecis yapabilirsiniz)
O sorun senin cihazla alakalı olabilir.bu da dahil yüklediğim hiçbir cfw de öyle bir sorun yaşamadım1.7.1 iyukleıdm her ıkı moddada yukledım kardeş istersen bır daha bak guvenlık kodu problemı var.. çokta hoşş olmuş ama bır çözüm olmazsa kaldırcam maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?