ЯReiS
Üye
reis hocam çok teşekkür ederim anlayisinız içinhocam peki bu klasör olayı nasıl oluyor nasıl yapabiliriz. Teşekkürler
çok teşekkür ederim emeğine ve bilgine bereketЯReiS;4270387' Alıntı:Kardesim asagidan indirdigin linkteki dosyayi rofs2/private/200113DD/content icine at..orda olani sil..toplu menudur ..kolay gelsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
reis kardeşim peki bu şarj uyarı ışığı var ya beyaz olan hani onun rengini değiştirme şansımız var mı? mesela ben sarı kırmızı değişimli olarak yansın isterdim bu mümkün mü?????
Reis ustam benim n8-00 de orjinal versiyon yüklüdür burda anlatılan BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. bana orjinal versiyona belle nasıl yüklerim bunun tarifi lazımdır teşkürler..ЯReiS;4271220' Alıntı:burdaki linki inceleyip yukleyebilirsiniz..
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...ness-n8e-kurulumu-resimli-anlatim-580985.html
turcpower eger halen ayni sorun dewam ediosa önce e hafizani bicimlendir dosyalar kismindan sonra *#7370# yap. We benim anlatimimimdaki gbi refurbish ile flashla. Eger bu yolu deniyceksen telefonu yedekleyip flash attiktan snra geri yukleme yapma sakin. Cunku bu yontem eski sistemini geri yukler. Sana tawsiyem bicimlendrme yapmadan önce rehberi sim karta kopyala. Foto video vb dosyalari da bilgisayara at. Flash bitince kopyala yapistir ile telefnuna kopyalarsin gene. Sen orjinal final fixed dosyalariyla (ilk sayfada) flash at önce, eger sorunlar hallolursa biZ sana rofs2yi duzenler weririz o zaman update yaparsin. Telefnundan bisey silinmeden yuklersin smdi orjinali flash yap sen. Durumu yaz ona göre yardim ederiz
Benim flashlama konusunda sıkıntım yok anlatımın için teşekkürler . benim söylemeye çalıştığım şey şu : eskiden kullandığım bellede (http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html) galeride bi fotoğrafa girince seçeneklerden fotoğrafın istediğin parçasını fotoğrafa yükleyebiliyodun ... Ama artık kaldırılmış bu özellik sanırım
ЯReiS;4274982' Alıntı:
ne demek istediginizi anlamadim?? resmin bir parcasini fotografa eklemek derken neyi kastettiginiz anlamadim ama eger rehberdeki kisilere eklemekse evet o var..ben su an kullaniyorum galerideki resimlere girip seceneklerden kisiye ata,duavr kagidi yap gibi secenekler var.
Doğrudur bende de aynı seçenekler çıkıyor,daha dün gece flash atttım.ЯReiS;4275331' Alıntı:cok ilginc gercekten bende var..niye oluyor onuda anlamis degilim siz ilk flash atmadan once format attiniz mi? sys private gibi sistem kalsorlerini temizledinizmi? cunki ben su an galeride seceneklere basinca o sizde olmayan ozellikler bende cikiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?