ЯReiS
Üye
hadi hayırlısı heyecanla bekliyoruzЯReiS;4215508' Alıntı:tabiki kurabilirsiniz ama bekleyin bunu kurmayin..cok super bir sey oldu son elimdeki onu koyup guncellicem..bi cok program ve ozellik ekledim hazir gelcek her sey..simdilik hata yok deniyorum..CORE 15.01.2012 tarihli final surum diyo ruslar..herkes batarya ve ses kalitesini met ediyor onu kullandim..
ne zaman yeni cfw gelecek tarih bellimi ?ЯReiS;4215508' Alıntı:tabiki kurabilirsiniz ama bekleyin bunu kurmayin..cok super bir sey oldu son elimdeki onu koyup guncellicem..bi cok program ve ozellik ekledim hazir gelcek her sey..simdilik hata yok deniyorum..CORE 15.01.2012 tarihli final surum diyo ruslar..herkes batarya ve ses kalitesini met ediyor onu kullandim..
ЯReiS;4218766' Alıntı:Arkadaslar su an bitti dun ve bu gun kullandim guzel..batarya cok iyi dedikleri kadar varmis ama benim en cok hosuma giden ses..cok net..yarin eklerim arkadaslar..ayri ayri eklicem her seyi secmeli olcak..yani menu yu sizin tercihinize biraktim..
bi de şu içerik silinmeden flashı nasıl atarız
ЯReiS;4218766' Alıntı:Arkadaslar su an bitti dun ve bu gun kullandim guzel..batarya cok iyi dedikleri kadar varmis ama benim en cok hosuma giden ses..cok net..yarin eklerim arkadaslar..ayri ayri eklicem her seyi secmeli olcak..yani menu yu sizin tercihinize biraktim..
bi de şu içerik silinmeden flashı nasıl atarız
Bekliyoruz,emeğin için teşekkürler,bu kullandıklarımızdan bariz bir fark varmı acaba.yada yeni gelen özellik vidget vs varmı?
ЯReiS;4220044' Alıntı:
iste bu cok zor benimkinde..cunki degisiklikler hemrofs2 hem uda hemde core de yani hepsi degisiyor onun icin once format atip sistem dosyalarini temizlemek gerekecek..
----------Eklendi @ 11:37:27 ---------- Yazıldı @ 11:35:24 ----------
evet degisiklik var yeni bi kac program ekledim x-plore,best screen snap,batary info,internet radyo,bildirimler widgeti gibi daha var..
----------Eklendi @ 11:38:27 ---------- Yazıldı @ 11:37:27 ----------
simdi geldim ve menu isini halletmeye calisiyorum..insallah bu gun eklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?