şimdiden sağolun![]()
nasıl acaba sekr. et diyo ediyormda sonra gerı yukleyemıyorumContacts Transfer version 3.01 (Rehber Yedekleme) - MaxiCep
burda var.
bilgisayarda pc suite varsa onunla da yapabilirsiniz.
türkcellimturkcell için var
onu bılıyorm ama tekerteker üzerıne basıp kaydet demen gerekıyo 150 kısı içinde yapmak zor oluyoRehberdeyken orta tusun yanindaki secenekler tusuna basinca ice disa aktar yazmasi lazim. Ordan sd karta yedekleyip daha sonra ayni sekilde isinizi gordukten sonra sd karttan alabilirsiniz.
Turkcell yedek programı s60 v5 s^3 signed - MaxiCepnumaralarını telefon hafızasına kopyala sonra programı kur ve yedeklenumaralarını telefon hafızasına kopyala sonra programı kur ve yedekletürkcellim
onu bılıyorm ama tekerteker üzerıne basıp kaydet demen gerekıyo 150 kısı içinde yapmak zor oluyo
çokk sağolun hocam wifiyle bağlanabılırmıyım acabaTurkcell yedek programı s60 v5 s^3 signed - MaxiCepnumaralarını telefon hafızasına kopyala sonra programı kur ve yedeklenumaralarını telefon hafızasına kopyala sonra programı kur ve yedekle

turkcell wap üzerinden bağlanman gerekir aksi halde yedekleme yapamaz sın bu program ücretsiz di dene bakalımçokk sağolun hocam wifiyle bağlanabılırmıyım acaba![]()
elektronik kartvizit olarak istediğin bi hafızaya atabilirsin bunun için rehbere girip elektronik kartvizit olarak kopyalaman lazım. E sürücüsüne kaydedersen diğer klasöründe rehber diye bi klasör açıp içine atıyor bilgileri ordan alıp dilediğin şekildede kullanabilirsinşimdiden sağolun![]()

denedim çok sağol hocam işe yaradı allah razı olsunturkcell wap üzerinden bağlanman gerekir aksi halde yedekleme yapamaz sın bu program ücretsiz di dene bakalım
o yöntem 150 kişi için biraz uzun oluyo teker teker kaydetmekelektronik kartvizit olarak istediğin bi hafızaya atabilirsin bunun için rehbere girip elektronik kartvizit olarak kopyalaman lazım. E sürücüsüne kaydedersen diğer klasöründe rehber diye bi klasör açıp içine atıyor bilgileri ordan alıp dilediğin şekildede kullanabilirsin![]()

seçenekler »birden fazla öğe işaretle»tümünü işaretle»elektronik kartvizit kopyala.denedim çok sağol hocam işe yaradı allah razı olsun
o yöntem 150 kişi için biraz uzun oluyo teker teker kaydetmek![]()
iyi forumlar 
onu kaydedıyorum onda sorun yok şimdi diyelim hafıza kaydına kadettımya diğer/rehber dizinine geliyor onlara teker teker tıklayıp kaydet demek zaman alıyor hocamseçenekler »birden fazla öğe işaretle»tümünü işaretle»elektronik kartvizit kopyala.
Bende bu şekilde yapılabiliyor, bi daha denemeni tavsiye ederim, ama sorunu halletmis gibi duruyosniyi forumlar
![]()

çok şey istiyosun dostum alınma amaonu kaydedıyorum onda sorun yok şimdi diyelim hafıza kaydına kadettımya diğer/rehber dizinine geliyor onlara teker teker tıklayıp kaydet demek zaman alıyor hocam![]()
benim bildiğim yöntem buydu yardım etmeye çalıştım canımız sağolsun artık,başka bi yöntem bilen çıkar elbet 
sağol kardesım allah razı olsun bi program vardı kaydedıyodu direkt ama sıldım onu bulamadım bulursam tekrar paylasırım sızlede uğrastın saolçok şey istiyosun dostum alınma amabenim bildiğim yöntem buydu yardım etmeye çalıştım canımız sağolsun artık,başka bi yöntem bilen çıkar elbet
![]()

Telefonun kendisi kaydediyor diye biliyorumKusura bakmayın biraz hort olacak ama .vcf olarak aktaran bi uygulama var mı? Bu sayede androide kolaylıkla kurabilirim. Yada herhangi başka bir yol. C6-01telefon.