İstek Rehber yedekleme programı var mı acaba

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Rehber yedekleme programı var mı acaba
şimdiden sağolun :)

asigsasi

asigsasi

Üye
turkcell için var

• Beğen
Tepkiler: okankayci

Silinen Üye 2384076

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
şimdiden sağolun :)
elektronik kartvizit olarak istediğin bi hafızaya atabilirsin bunun için rehbere girip elektronik kartvizit olarak kopyalaman lazım. E sürücüsüne kaydedersen diğer klasöründe rehber diye bi klasör açıp içine atıyor bilgileri ordan alıp dilediğin şekildede kullanabilirsin :)

• Beğen
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
turkcell wap üzerinden bağlanman gerekir aksi halde yedekleme yapamaz sın bu program ücretsiz di dene bakalım
denedim çok sağol hocam işe yaradı allah razı olsun :)
elektronik kartvizit olarak istediğin bi hafızaya atabilirsin bunun için rehbere girip elektronik kartvizit olarak kopyalaman lazım. E sürücüsüne kaydedersen diğer klasöründe rehber diye bi klasör açıp içine atıyor bilgileri ordan alıp dilediğin şekildede kullanabilirsin :)
o yöntem 150 kişi için biraz uzun oluyo teker teker kaydetmek :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
rica ederim :)

• Beğen
ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
denedim çok sağol hocam işe yaradı allah razı olsun :)
o yöntem 150 kişi için biraz uzun oluyo teker teker kaydetmek :)
seçenekler »birden fazla öğe işaretle»tümünü işaretle»elektronik kartvizit kopyala.
Bende bu şekilde yapılabiliyor, bi daha denemeni tavsiye ederim, ama sorunu halletmis gibi duruyosn :) iyi forumlar :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
seçenekler »birden fazla öğe işaretle»tümünü işaretle»elektronik kartvizit kopyala.
Bende bu şekilde yapılabiliyor, bi daha denemeni tavsiye ederim, ama sorunu halletmis gibi duruyosn :) iyi forumlar :)
onu kaydedıyorum onda sorun yok şimdi diyelim hafıza kaydına kadettımya diğer/rehber dizinine geliyor onlara teker teker tıklayıp kaydet demek zaman alıyor hocam :)

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
onu kaydedıyorum onda sorun yok şimdi diyelim hafıza kaydına kadettımya diğer/rehber dizinine geliyor onlara teker teker tıklayıp kaydet demek zaman alıyor hocam :)
çok şey istiyosun dostum alınma ama :) benim bildiğim yöntem buydu yardım etmeye çalıştım canımız sağolsun artık,başka bi yöntem bilen çıkar elbet :)

• Beğen
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
çok şey istiyosun dostum alınma ama :) benim bildiğim yöntem buydu yardım etmeye çalıştım canımız sağolsun artık,başka bi yöntem bilen çıkar elbet :)
sağol kardesım allah razı olsun bi program vardı kaydedıyodu direkt ama sıldım onu bulamadım bulursam tekrar paylasırım sızlede uğrastın saol :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ismail

ismail

Üye
Kusura bakmayın biraz hort olacak ama .vcf olarak aktaran bi uygulama var mı? Bu sayede androide kolaylıkla kurabilirim. Yada herhangi başka bir yol. C6-01telefon.

ismailsevinc

ismailsevinc

Üye
Kusura bakmayın biraz hort olacak ama .vcf olarak aktaran bi uygulama var mı? Bu sayede androide kolaylıkla kurabilirim. Yada herhangi başka bir yol. C6-01telefon.
Telefonun kendisi kaydediyor diye biliyorum
Nokia telefondan androide geçerken sanırım ben öyle yapmıştım.

• Beğen
Tepkiler: ismail
ismail

ismail

Üye
Araştıra araştıra yaptım artık ben de.
Bu bilgilerin hepsi netten toplama, kendi bulduğum bir şey değil.

1- Nokia PC Suite v7.1.180.94 programını kurdum.
2- Tüm rehberi telefon hafızasına aldım. Çünkü program sim kart rehberini görmüyor.
3- Programda sol üstten yedekleyi seçip, .nbu formatında rehber yedeklemesini yaptım.
4- Aldığım nbu yedeğini NbuExplorer v3.3 programı ile açıp kişileri bir klasöre aktardım.
5- Aktardığım klasörü "rehber" olarak adlandırıp "C://" konumuna aktardım.
6- Windows komut dosyasını açtım. (cmd.exe)
7- Komut dosyasında "cd C:\rehber" yazdım.
8- "copy *.vcf toplu.vcf" yazarak ayrı ayrı olan vcf dosyalarını tek vcf dosyasında birleştirdim.
9- Play Store'dan "rehber vcf import" yazıp bir uygulama indirip rehberi yükledim. Olmazsa farklı uygulama deneyebilirsiniz.

Nette bu bilgileri paylaşanlardan çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2626675
Takipçi Satın Al

Üst Alt