[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
tamam deniyorum sonucu yazacağım

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar telefonumda ivonun 3.1 i yüklü. Hiçbir şey kaybetmeden veya en az kayıpla 1. efekti yüklemek istiyorum saat falan önemli değil. Ne yapmam gerekiyor kısaca bahseder misiniz ?

Yardımcı olabilecek var mı ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumda ivonun 3.1 i yüklü. Hiçbir şey kaybetmeden veya en az kayıpla 1. efekti yüklemek istiyorum saat falan önemli değil. Ne yapmam gerekiyor kısaca bahseder misiniz ?

Kayipsiz sadece efektleri istiyorsan, dosyalari cek. Flashlarken UDA'yi da sil. Ve sonra refurbish degil, restore de. İlk mesajda asagida resmi var. Resimde olan 3 dosya ile flashla. Sonra istedigin sis dosyasi ile istedigin efekti kurabilirsin.

Emre-45

Emre-45

Üye
Kayipsiz sadece efektleri istiyorsan, dosyalari cek. Flashlarken UDA'yi da sil. Ve sonra refurbish degil, restore de. İlk mesajda asagida resmi var. Resimde olan 3 dosya ile flashla. Sonra istedigin sis dosyasi ile istedigin efekti kurabilirsin.
ama bende türkçe dil var o gider mi

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Tabi flashlarken Belle kuruyor gibi flashlaman gerek dememe gerek yok herhalde.

----------Eklendi @ 14:49:47 ---------- Yazıldı @ 14:49:31 ----------

Hayir Turkce gitmez., bu da Turkce.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Buyuk saatin kurulumu konusunda tecrubem yok. Ben sadece rofs2 icine koydum. O konuda siz benden daha tecrubelisiniz. Ben bu konuda efektlerden sorumluyum :)

serkanet

Üye
evet restore product ile uygulamalarım gitmeden efekt ve büyük saatime kavuştum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum :oke:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gule gule kullan. Biz de ogrenmis olduk bu sayede :)

n000k

n000k

Üye
Buyuk saatin kurulumu konusunda tecrubem yok. Ben sadece rofs2 icine koydum. O konuda siz benden daha tecrubelisiniz. Ben bu konuda efektlerden sorumluyum :)
haha ne tecrübesi abi.. sadece senin verdiğin dosyalarla flashlıyorum teli okadar ;):oke: du bakalım bi yapsın diğer arkadaşlarda ne olcak bakalım.. bu arada dead flaş önerin için çok saol.. gerçekten şarj sorun düzeldi.. mükemmel oldu :oke: .. bu arada fırfır arkadaşın flaş sorunu ne oldu? haldebildinizmi onun telini?

Emre-45

Emre-45

Üye
evet restore product ile uygulamalarım gitmeden efekt ve büyük saatime kavuştum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum :oke:
ev ekranlarının dizaynları falan sıfırlanıyor mu :D sen nasıl yaptın

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Eger Turkce Ivo yuklu ise, restore product yaparsan hicbirsey sifirlanmaz. Hersey ayni kalir.

serkanet

Üye
delight 3.2 fark ne ?

n000k

n000k

Üye
Eger Turkce Ivo yuklu ise, restore product yaparsan hicbirsey sifirlanmaz. Hersey ayni kalir.
kesinlikle ben restore producta bastım yanlışlıkla ev ekranlarına ne koyduysam hepsi aynı kaldı

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Adam cok uzun yazmis simdi tercume ettirtme bana :)

Delight Belle v3.2 (25.09.2011)

Bugs fixed

• Silence symbol on Silent Profile.
• White screen problem fixed while shutdown. (Not everyone was facing it).
• Draft Problem fixed - Once you save message in draft, won't access later.
• Log icon in the application settings that's missing fixed.
• Tweaks working fine now.
• Web browser loading status. (It's not a bug but theme problem so change to any other theme).

Change Log from v3.1

• All v3.1 mods are still intact unless I forgot something
• New theme effects.
• MheiM Fonts. (If you don't like them then replace them through method).
• Ringtones from 701.
• Added in suffix in browser - for Indian sites.
• Disabled "allow *widget* to access network?" query (always yes).
• Shutdown animation is removed and you can't get it back.
• access given to all drives by default, to disable it apply CloseAccess patch in Rompatcher.
• Recording beep tone disabled by default without Rompatcher patch.
• Big Analog clock widget added, you can't get normal size clock back though.
• Proper English Language .r01 from 701.
• Chinese writing languages removed from rofs3 as having some problem.
• Removed captions under shortcuts at Homescreen. If you want them back, install the attached file Restore HS Icon Text by CodeRUS.sis, though remember once you install the file even after uninstalling it you can't remove the captions, at least I don't know how..

----------Eklendi @ 15:09:20 ---------- Yazıldı @ 15:04:19 ----------

Ozet olarak, Buyuk saati koymus, yeni efektler eklemis (muhtemelen bizimkidir.) rompatcher kullanmadan kaydetme bip sesini kapatmis, 701'in ingilizce dil dosyalarini yuklemis. 701'den zil seslerini kopyalamis, acilma animasyonunu iptal etmis v.s

serkanet

Üye
chrome ile açın sayfayı çevirin baya güzel şeyler olmuş :D ama 3.1 de kalmak mantıklı şu anda

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar önceden windows 7 olan bilgisayarıma dün itibari ile xp yükledim.. Şimdi phoenixi açtıgımda aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum ve yüklemeyi yapamıyorum.pc den tüm nokia uygulamalarını kaldırdım reset attım ve sadece phoenix kurdum yine aynı hata.. Çözümünü var mı bilen ?

Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayırlı olsun kardes :)

----------Eklendi @ 15:57:40 ---------- Yazıldı @ 15:56:49 ----------

abi ivo 3.1 daha saglam gibi duruyo bence :hmmm

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önceden windows 7 olan bilgisayarıma dün itibari ile xp yükledim.. Şimdi phoenixi açtıgımda aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum ve yüklemeyi yapamıyorum.pc den tüm nokia uygulamalarını kaldırdım reset attım ve sadece phoenix kurdum yine aynı hata.. Çözümünü var mı bilen ?

Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

Farkli bir phoenix versiyonu kurmayi denedin mi?

serkanet

Üye
beyler sociale bağlanabiliyormusunuz genel bi sorunmu bendemi sorun var acaba ?

Üst Alt