Red Dead Online Beta için ilk büyük güncelleme yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Red Dead Online Beta için ilk büyük güncelleme yayınlandı
Read Dead Online Beta için ilk büyük güncelleme indirilmeye sunuldu. Güncelleme PS4 ve Xbox One sistemleri için yayınlandı.

Rockstar Games güncellemenin detaylarını ve tanıtım videosunu resmi sitesinden paylaştı. Videoyu aşağıdan izleyebilir ve güncelleme ile yenilikler için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeni Oynanış

Altın ve XP kazanmak için yeni eklenen Günlük Görevleri tamamlayabilirsiniz. Günlük Görevlerde hayvan derisi yüzme, harita bulma gibi bir çok farklı görev sunulacak. 7 gün boyunca tüm görevleri bitirmeniz halinde bonus Altın ve XP kazanabilirsiniz.

Gelecek haftadan itibaren takımınızla birlikte oynayabileceğiniz yeni Free Roam (Serbest Dolaşım) etkinliği sunulacak. Red Dead Online Beta'ya her hafta yeni bir oyun modu eklenecek.

Yeni Silahlar

Bugün itibariyle oyuna yeni The Rare Shotgun (Nadir Av Tüfeği) eklendi. Çok yakında da Evans Repeater isimli silah oyun içi mağazada sunulacak.

Yeni Kıyafetler

Her hafta sınırlı sayıda yeni kıyafetler eklenecek. Yeni botlar, kabanlar, şapkalar, eldivenler ve yelekler sunulacak.

Yeni Emotelar

Oyuna bugün itibariyle yeni emotelar eklendi. Karakterinizle yeni tepkiler, selamlar veya alay hareketleri yapabilirsiniz.

Dünya Geliştirmeleri

Oyuncu radarı ve görünürlük güncellendi. Artık haritada oyuncular birbirlerini sadece belirli bir yakınlıktan sonra görebilecek. Agresif oyuncular ise haritada belirgin bir şekilde görünecek.

PS4 Erken Erişim İçerikleri

Bugün itibariyle PS4 kullanıcıları Jawbone Knife ismindeki silaha, üç yeni emote ve yeni kıyafetlere erken erişebilecek. Gelecek haftalarda PS4 kullanıcıları yeni yarış modlarına da erken erişebilecek.

 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt