ecel54
Üye
diğer platformlarda angry birds real racing3 gibi oyunlar ücretsizken wp neden bütün kaliteli oyunlarına etiket yapıştırıyor anlamıyorum çok can sıkıcı bir durum
fiyatı geliştirici belirliyor windows phone değil
diğer platformlarda angry birds real racing3 gibi oyunlar ücretsizken wp neden bütün kaliteli oyunlarına etiket yapıştırıyor anlamıyorum çok can sıkıcı bir durum
hay ağzını öpem. millet bir türlü anlamıyor bunu işte..
fiyatı geliştirici belirliyor windows phone değil
Ne alakası var microsoft onay vermediği sürece yada anlaşma yapmadığı süre geliştirici kafasına göre fiyat belirleyemez microsoftun işi siz daha microsoftu tanımıyorsunuz
OLEY BE tam beklediğim oyunlar bekle beni lumia bende bu yaz alıyorum bi tane ama 520 falan
- - - Eklendi - - -
Haber için çok çok Teşekkür ederim![]()
OLEY BE tam beklediğim oyunlar bekle beni lumia bende bu yaz alıyorum bi tane ama 520 falan
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -
520 512 mb ram e sahip diye hatırlıyorum? o yüzden fazla sevinmemek en iyisi kardeşim biraz daha düşün derim![]()
abi optimizasyon yapılacaktır...512 mb ramli birçok telefon var olacaktır zamanla biraz sabır.Bu arada 920mdekş diğer 4GB oldu kapasite kontrolü işe yaramıyor.Birsuru film var rrc2 deneme surumunu yükleyemedim.Ne yapmalıyım

520 512 mb ram e sahip diye hatırlıyorum? o yüzden fazla sevinmemek en iyisi kardeşim biraz daha düşün derim![]()
Azıcık zorla da 620 al kardeşim daha rahat edersin.
canım kardeşim şu an android kullanıyorum o yüzden ben gördüğümü söylüyorum. Onun dışında iftira ve yalan yok. Şu an appstore+google play deki birçok uygulama ve oyun windows marketin aksine ücretsiz istersen video çekip paylaşayım