Real Racing 2 ve Drag Racing Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
diğer platformlarda angry birds real racing3 gibi oyunlar ücretsizken wp neden bütün kaliteli oyunlarına etiket yapıştırıyor anlamıyorum çok can sıkıcı bir durum

fiyatı geliştirici belirliyor windows phone değil

• Beğen
Tepkiler: n000k

SonyXperia

SonyXperia

Üye
hiç farketmez abi kullanıcı yerine konuyor ben kardeşimin s2 cihazına dün rr3 indirdim ücretsiz. Ama bizim bu platformda rr2 11 liraya satılır, diğer platformda ücretsiz olanlar burada parayla satılırsa bunun araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Bir şekilde karşı duruş şart

n000k

n000k

Üye
hay ağzını öpem. millet bir türlü anlamıyor bunu işte..

SonyXperia

SonyXperia

Üye
valla windows phonea aşığım ama bu hiç akıl karı değil kardeşim

- - - Eklendi - - -

hay ağzını öpem. millet bir türlü anlamıyor bunu işte..

Abi ıngilizcem olsa ben alttan üstten yararım ama yok yani derdimi geri dönüt yapamıyorum .s hayır mazeretleri ne onu merak ediyorum yani 11 lira verince ücretsiz bir oyuna benim kazancım ne o 11 liradan

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Bu kadar pahalı olmaz ki kardeşim resmen wp8 de her şey paralı yeter

romaryu

Üye

fiyatı geliştirici belirliyor windows phone değil

Ne alakası var microsoft onay vermediği sürece yada anlaşma yapmadığı süre geliştirici kafasına göre fiyat belirleyemez microsoftun işi siz daha microsoftu tanımıyorsunuz

ecel54

ecel54

Üye
Ne alakası var microsoft onay vermediği sürece yada anlaşma yapmadığı süre geliştirici kafasına göre fiyat belirleyemez microsoftun işi siz daha microsoftu tanımıyorsunuz

geliştirici istediği fiyatı koyar. Microsost sadece oranlara karışır

bozokluht

bozokluht

Üye
Haber için :tşk:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
OLEY BE tam beklediğim oyunlar bekle beni lumia bende bu yaz alıyorum bi tane ama 520 falan :D

- - - Eklendi - - -

Haber için çok çok Teşekkür ederim :D

IVI-Elia

Üye
OLEY BE tam beklediğim oyunlar bekle beni lumia bende bu yaz alıyorum bi tane ama 520 falan :D

- - - Eklendi - - -

O zamana kadar inşallah Temple Run 2, Subway Surfes çıkacak.Hatta Real Racing 3 de çıkabilir.Bi de güncelleme çıkacak.Siz bun abu kadar sevindiysez WP da çok daha mutlu olacaksınız.

selcuk28

selcuk28

Üye

- - - Eklendi - - -

520 512 mb ram e sahip diye hatırlıyorum? o yüzden fazla sevinmemek en iyisi kardeşim biraz daha düşün derim :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve ardacumhur
PureFood

PureFood

Üye

- - - Eklendi - - -

Azıcık zorla da 620 al kardeşim daha rahat edersin.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

IVI-Elia

Üye
520 512 mb ram e sahip diye hatırlıyorum? o yüzden fazla sevinmemek en iyisi kardeşim biraz daha düşün derim :)

abi optimizasyon yapılacaktır...512 mb ramli birçok telefon var olacaktır zamanla biraz sabır.Bu arada 920mdekş diğer 4GB oldu kapasite kontrolü işe yaramıyor.Birsuru film var rrc2 deneme surumunu yükleyemedim.Ne yapmalıyım

PureFood

PureFood

Üye
abi optimizasyon yapılacaktır...512 mb ramli birçok telefon var olacaktır zamanla biraz sabır.Bu arada 920mdekş diğer 4GB oldu kapasite kontrolü işe yaramıyor.Birsuru film var rrc2 deneme surumunu yükleyemedim.Ne yapmalıyım

Bende diğer şu anda 648 MB.

Geçi dosyalar 950 MB'tı, sil deyince 205'e düştü.

Sende nasıl böyle 4 GB olmuş ilginç :hmmm

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

WP de ram önemli değil kaldırır lumia 520 asphalt 7 yi donmadan oynatıyor bunu androiddeki en ucuz 900 tl lik telefon yapabiliyor

- - - Eklendi - - -

Kaldırır asphalyt 7 de bile kasmıyor bu oyunda s3 mini bile kasarken kaldırır

- - - Eklendi - - -

Azıcık zorla da 620 al kardeşim daha rahat edersin.

Pek bir fark yokki fiyat olarakta aynı ram olarakta

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Diğer platformlarda da Real Racing 2 ve Angry Birds ücretli ! Kimse bilgi sahibi olmadan fikir vermeye kalkmasın! Real Racing 3, oyun içi satın almaya ağırlık verdiği için ücretsiz ve Windows Phone serisine çıktığında da aynı şekilde ücretsiz olarak çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
SonyXperia

SonyXperia

Üye
canım kardeşim şu an android kullanıyorum o yüzden ben gördüğümü söylüyorum. Onun dışında iftira ve yalan yok. Şu an appstore+google play deki birçok uygulama ve oyun windows marketin aksine ücretsiz istersen video çekip paylaşayım

alical33

alical33

Üye
canım kardeşim şu an android kullanıyorum o yüzden ben gördüğümü söylüyorum. Onun dışında iftira ve yalan yok. Şu an appstore+google play deki birçok uygulama ve oyun windows marketin aksine ücretsiz istersen video çekip paylaşayım

rr2 ve angry birds ücrestiz ama çoğu oyun ve uygulamanın free sürümü var androidde buda wp8 deki dene butonuna eşdeğer

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bizler bir nevi sanal bir aileyiz, bu yüzden birbirimize karşı nezaketi de tatbik etmemiz icap eder.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
birbirinizi yargılayan,itham eden sözlerden kacinarak saygı ve sevgi çerçevesinde tartışmanızı,forumun huzurunu ve düzenini bozacak tavir hareketlerden kacinmanizi rica ediyorum.

• Beğen

Üst Alt