Real Racing 2 ve Drag Racing Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Real racing in grafikleri kötü diye yorum yapılmış, öyle mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Real racing in grafikleri kötü diye yorum yapılmış, öyle mi?

Bir arkadaş çamur gibi demişti ancak ben android yada ios'taki halini görmedim,görmediğim için de bana çok kötü gelmedi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye

Bir arkadaş çamur gibi demişti ancak ben android yada ios'taki halini görmedim,görmediğim için de bana çok kötü gelmedi :hmmm
Belli ki optimize sorunu yaşanmış ve kasmasın diye kalite düşürülmüş :) Android de 400mb indiriyormuş yorumlara göre. Yazık bize yahu. Adam demiş ki "o kadar para verdik bu mu donanım kalitesi?"

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

emrel123

Üye
Ya olamaz ama. Ücretsiz diye açtım 11 TL çıktı bu ne arkadaş ya ! Adamlar 3'ü ücretsiz veriyor bizdeki olaya bak !

anlamadığın bir şey var arkadaşım androidde de real racing 2 paralı , real racing 3 ücretsiz olmasının sebebi oyun için satın alım olması
atıp tutmayın :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Rr2 zaten diğer platformlarda da paralı. Rr3 ücretsiz ki o da satın almaya zorluyor.

lolaman

lolaman

Üye
Bazı arkadaşlar yazmış s3 miniden iyi diye aslında değil arkadaşlar l620 de grafikler daha düşük gölgeler falan yok arabaların.Fakat s3 mininin incelemesini izleyince anlıyorsunuz grafiklerin daha iyi olduğunu ama şu 512 mb ram şeyi saçmalık olmuş.

Üst Alt