Uygulama Real Racing 2 l Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
ben anlamam o islerden hem oyunu bnde silmisim olmuyo diye yinede sagolasin

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TŞŞKKKKKKKKKKKKKKK PARA OLMASSA ÇOK SIKICI OLUYOR :-)

hamzaocal93

Üye
kardeşim o bahsettiğin 350 doosyası yok ya nerden bulacaz onu yada at buraya indirelim hangi klasörse söyle oraya atalım yok öyle bi dosya çünki 34e ve 357 var arasın da 350 yok !!!!

İlk olarak gerekli program;
Hex editor market link: https://
play.google.com/store/apps/
d...YmEudG9vbHMiXQ ..
1-Programı açın
2-Daha sonra şu adımları izleyin;
*sdcard/android/data/ com.ea.game.realracing2_row/files/res/events.dat'ı programı kullanarak açın
3-Arkadaşlar şimdi karşınızda bir sürü sayılar ve harfler var.Biz burada ilk olarak en baştaki rakama bakıcaz örnek birinci sırada 00000000 var onun altında 00000008 vs. bizim işimiz 00000350 rakamıyla o yüzden aşağılara inip 00000350'yi bulmanız gerekli.
4-şimdiki işlemimiz 00000350 nin yanındaki değerlere tıklayarak onları benim vericeğim aşağıdaki resimdeki değerlerle değiştirmek
Değerlerin resimleri:

Aynen bu şekilde yapmalısınız.
5-Şimdi alttaki kaydetme simgesine basıp programdan çıkabilirsiniz.
6-Şimdi oyuna girip career seçeneğine tıklayıp ilk bölümü seçin ve ordan beecherton shootout'a girip yarisi sonuncu olarak bitirin.
7-Ben yarışı sonuncu olarak bitirdim hile çalıstı 1.ci olunca çalısırmı bilmiyorum siz işi garentiye alip yarisi sonuncu bitirin ve hile olmuştur :))

Buda benim oyundan bi karem hilenin çalistigina dair:

Anlatım Tamamen Bana Aittir Bir Tesekkuru Cok Gormeyin :)

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
aynen sen neden hazirlayip buraya yuklmeiyon o dosyayi alti ustu kucucuk bi dosya

Üst Alt