ETS 2 Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ETS 2 Para Hilesi
Türkçe dil desteği ve eklenen son Trakya haritası güncellemesi ile Türk oyuncuların yanı sıra dünya genelinde milyonlarca adet satmayı başaran en popüler ve en iyi tır simülasyonu oyunlarından biri olan Euro Truck Simulator 2 kısaca ETS 2 içerdiği zengin içerikleriyle oyun severlerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Her ne kadar oyunlarda hile yapılmasını tavsiye etmesem de bazı zorlayıcı veya para kazanmanın uzun sürdüğü oyunlarda zaman zaman hile yapmak gerekebiliyor. Hile yapmanın suç olmadığı oyunlardan biri olan ETS 2'de para hilesi nasıl yapılır ? Bu yazıda kısaca size anlatmaya çalışacağım. ETS 2 para hilesi ile istediğiniz tırı alabilir ve istediğiniz düzenlemeyi yaparak farklı sunucularda online veya offline olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Öncelikle tıklayarak Cheat Engine programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Sonra oyunu açın ve alt + tab yani oyunu aşağıya alarak programı açın. Cheat Engine üzerinde ETS 2'nin açık olduğunu göreceksiniz bunu seçin. Sonrasında değer arama kısmına o anda oyunda bulunan para miktarını yazın ve First Scan tuşuna basın. Karşınıza çok sayıda farklı değer gelecektir. Ardından oyuna dönerek mağaza içerisinde ufak bir miktar para harcayın veya yük alarak para kazanın yani mevcut paranızın değişmesini sağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonrasında tekrar oyunu aşağıya alın ve o anki güncel para miktarını değer arama kısmına yazarak Next Scan butonuna basın. Karşınıza birkaç tane seçenek gelecektir. Bunların değerini 9999999999 gibi çok yüksek sayılar yaparak oyun içi paranızı arttırabilirsiniz. Bu yazıda sizlere ETS 2 para hilesi nasıl yapılır ? Kısaca bunu anlatmaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur.
 

Ekli dosyalar



Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
bu konu için 7 sene geç kalınmış gibi ama yine de :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt