sarıklı58
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sadece prof olanlar yorum atsinevet arttırabilirsin farklı bir bakış açısı ile yaklaşırsan yani kısaca telefon değiştirerek
O nasil olcak ben telefonun ram 316 gosteriyo mesela ben orayi arrttirmak istiyorum hafizayi degilCwm den sdcartina partition yaparak artitabilirsin ise yariyor diyorlar ama ben vakit ayirip deneyemedim.
Normalde benim 512 galaxy mini 2 kullaniyorum cm 10.1 rom var da ram in 350 sini felan gosteriyo sadece ben bunu nasil arttircam simdi veya karnel nasil degistircem uygun karnel surumunu nerden bulucam nasil yapilacagini anlatirmisizinRam ini artirabilirsin tabikide prof geldi acilin ornek veriyim benin telefon andro 2.2 te 331 mb rami vardi kullanilabilir sonra cm 11 i bi caktim telefona 371 e cikti kullanilabilir bu da yetmedi farkli bir kernel caktim ram oldu 394 simdi pasa pasa kullaniyom
Sadece kullanılabilir rami arttırıyorsun belirli özelliklerden kısarak.Ram ini artirabilirsin tabikide prof geldi acilin ornek veriyim benin telefon andro 2.2 te 331 mb rami vardi kullanilabilir sonra cm 11 i bi caktim telefona 371 e cikti kullanilabilir bu da yetmedi farkli bir kernel caktim ram oldu 394 simdi pasa pasa kullaniyom
Peki guvenilirmi karnel degistiriken sorun cikarmiBenimde kagitta 512 mb ram var ama iste yukarda yazdigim gibi durum google dan arastircan galaxy mini 2 kernel diye guzel seyler cikar
Evet kısıyorsun.Mesela Yüksek bitrate li ve yüksek çözünürlüklü bir video oynatmayı dene bakalım.50-60 mb cok etki ediyo evet yeter zaten o kadar artirmak Özellik falan kismiyorsun daha da daha cok ozellik li oluyor telefon daha kullanilabilir mesela zaten telefon 512 yse onun ustune cikmak imkansiz
Oynatirim her turlu yuksekten kastin neEvet kısıyorsun.Mesela Yüksek bitrate li ve yüksek çözünürlüklü bir video oynatmayı dene bakalım.
Pek ne yapmaliyim anlatin bari kendinizi prof hissddiyonuzEvet kısıyorsun.Mesela Yüksek bitrate li ve yüksek çözünürlüklü bir video oynatmayı dene bakalım.
Sen her kullanılabilir rami arttırdığında aslında ramin sistem tarafından kullanılan bölümdeki driver ve görüntüleme önbelleklerini siliyorsun.Bu da video çekerken yada oynatırken sorunlara yol açar.Oynatirim her turlu yuksekten kastin ne
Pek ne yapmaliyim anlatin bari kendinizi prof hissddiyonuz
Saolun tesekkurler ozur dilerim o zaman yapabilecegim bir sey yokmuÖncelikle insanları prof diye ayırmaktan vazgeçin bence. Burası bir forum ve burada bilgi paylaşımı yapılır çok bilgililer ile çaylaklar arasında ayrım değil..
Konuya gelirsem greenify kullanabilirsiniz. Kullanılabilir rami arttırmaz ancak cihazı epey rahatlatır. Hemde rootsuz da çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?