Qualcomm’dan akıllı saatler için Snapdragon Wear 2100 yonga seti duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Qualcomm’dan akıllı saatler için Snapdragon Wear 2100 yonga seti duyurusu geldi
Qualcomm, akıllı saatler için geliştirdiği yeni yonga setini gün yüzüne çıkardı…



Son dönemde giyilebilir cihazlar oldukça ilgi görürken, akıllı telefon üreticileri başta olmak üzere bir çok donanım üreticisi akıllı saatlerini ve ayrıca sanal gerçeklik gözlüklerini pazara sunuyor. Apple ve Samsung akıllı saat pazarının lideri durumdalar ve ayrıca Huawei, LG, Motorola, Sony gibi bir çok firmanın da cihazları pazarda alıcı arıyor.



Geçtiğimiz dönemde baktığımızda özellikle Android Wear cephesinde Qualcomm’un Snapdragon 400 yonga setine sahip modeller pazara sunuldu. Ancak bu yonga seti, gerçekte akıllı telefonlar için tasarlandığından batarya konusunda pek de başarılı değildi.

Akıllı saatlerin gelişimi ve popülerleşmesi sonrasında yonga seti üreticileri de bu cihazlar için özel tasarımlara yönelirken, Qualcomm’dan Snapdragon Wear 2100 duyurusu geldi. Bu yonga seti Qualcomm Snapdragon 400’ün yerini alarak yeni dönemde akıllı saatlerde yer alacak.

Snapdragon Wear 2100, Snapdragon 400’e göre bazı avantajlar sağlıyor ve bunlardan bir tanesi de küçük yapısı. Edinilen bilgiye göre yeni yonga seti Snapdragon 400’e göre %30 oranında daha küçük yapıya sahip. Ayrıca güç tüketimi konusunda da daha başarılı olurken, %25 oranında daha az güç tükettiği kaydediliyor.

Ayrıca ultra-düşük güç ile gelen sensor hub’ı içeriyor. Yeni 4G LTE modem de daha başarılı hücresel bağlantı desteği sunmakta. Bakalım 2016 içerisinde ilk hangi akıllı telefonda bu yeni yonga setini göreceğiz.

Qualcomm’dan akıllı saatler için Snapdragon Wear 2100 yonga seti duyurusu geldi - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Başka İşleri Güçleri Yokmu Habire Yeni Çıkartıyorlar :D
 


Üst Alt